Gratis custom made USB stick actie afgelopen

11-07-2011
vogel.jpg
   

Exclusief voor onze volgers hebben wij een leuke actie bedacht waarbij de leukste inzendingbeloont wordt met een USB stick van 4Gb in zijn/haar eigen unieke ontwerp. Of je nou eenUSB stick in de vorm van een banaan, eend of auto wilt, het kan allemaal.

 

Update 1 juli 2011
Gefeliciteerd @DieEneSjoerd, jij hebt de custom made USB stick in eigen ontwerp gewonnen. Wij gaan jouw camera in productie nemen, ons team neemt zsm contact met je op.

Update 15 juni 2011
Uit ruim 300 inzendingen hebben wij de 10 leukste USB sticks gekozen. Wij willen jullie vragen om een stem uit te brengen door de USB stick die jij het leukste vindt te 'liken' via Facebook. De persoon met de meeste 'likes' wint de USB stick in zijn/haar ontwerp. Ook één van de Facebook stemmers maakt kans op dezelfde USB stick.

 

 

Houd er rekening mee dat de teller van Facebook helaas niet in alle browers geweldig werkt waardoor er een verkeerd beeld kan ontstaan van het aantal stemmen.

 

 

Word ook vriend van de Stravers Relatiegeschenken Facebook pagina om op de hoogte te blijven van allerlei leuke acties zoals deze actie.

 

 

 

Van de ruim 300 inzendingen is de USB stick in de vorm van een Elvis Presley, bedacht door @MirandaTweets in de top 10 terecht gekomen. Geef je stem door deze inzending te 'liken' op http://usbstick.nl/usb-actie,154.html en zorg dat het ontwerp van @Mirandatweets meer 'likes' heeft dan de anderen om te winnen. De winnaar ontvangt twee USB stick in eigen vorm waarvan er 1 aan een Facebook vriend(in) gegeven/verloot mag worden.

 

Van de ruim 300 inzendingen is de USB stick in de vorm van een krokodil, bedacht door @73twitty in de top 10 terecht gekomen. Geef je stem door deze inzending te 'liken' op http://usbstick.nl/usb-actie,154.html en zorg dat het ontwerp van @73twitty meer 'likes' heeft dan de anderen om te winnen. De winnaar ontvangt twee USB stick in eigen vorm waarvan er 1 aan een Facebook vriend(in) gegeven/verloot mag worden.

 

Van de ruim 300 inzendingen is de USB stick in de vorm van een lieveheersbeestje, bedacht door @mabozi in de top 10 terecht gekomen. Geef je stem door deze inzending te 'liken' op http://usbstick.nl/usb-actie,154.html en zorg dat het ontwerp van @mabozi meer 'likes' heeft dan de anderen om te winnen. De winnaar ontvangt twee USB stick in eigen vorm waarvan er 1 aan een Facebook vriend(in) gegeven/verloot mag worden.

 

Van de ruim 300 inzendingen is de USB stick in de vorm van een pokerfiche, bedacht door @Tijn_de_Smit in de top 10 terecht gekomen. Geef je stem door deze inzending te 'liken' op http://usbstick.nl/usb-actie,154.html en zorg dat het ontwerp van @Tijn_de_Smit meer 'likes' heeft dan de anderen om te winnen. De winnaar ontvangt twee USB stick in eigen vorm waarvan er 1 aan een Facebook vriend(in) gegeven/verloot mag worden.

 

Van de ruim 300 inzendingen is de USB stick in de vorm van een houten klomp, bedacht door @indaluma in de top 10 terecht gekomen. Geef je stem door deze inzending te 'liken' op http://usbstick.nl/usb-actie,154.html en zorg dat het ontwerp van @indaluma meer 'likes' heeft dan de anderen om te winnen. De winnaar ontvangt twee USB stick in eigen vorm waarvan er 1 aan een Facebook vriend(in) gegeven/verloot mag worden.

 

Van de ruim 300 inzendingen is de USB stick in de vorm van een VW kever, bedacht door @xesxen in de top 10 terecht gekomen. Geef je stem door deze inzending te 'liken' op http://usbstick.nl/usb-actie,154.html en zorg dat het ontwerp van @xesxen meer 'likes' heeft dan de anderen om te winnen. De winnaar ontvangt twee USB stick in eigen vorm waarvan er 1 aan een Facebook vriend(in) gegeven/verloot mag worden.

 

Van de ruim 300 inzendingen is de USB stick in de vorm van een skelet, bedacht door @Lentevrouw in de top 10 terecht gekomen. Geef je stem door deze inzending te 'liken' op http://usbstick.nl/usb-actie,154.html en zorg dat het ontwerp van @Lentevrouw meer 'likes' heeft dan de anderen om te winnen. De winnaar ontvangt twee USB stick in eigen vorm waarvan er 1 aan een Facebook vriend(in) gegeven/verloot mag worden.

 

Van de ruim 300 inzendingen is de USB stick in de vorm van een filmcamera, bedacht door @DieEneSjoerd in de top 10 terecht gekomen. Geef je stem door deze inzending te 'liken' op http://usbstick.nl/usb-actie,154.html en zorg dat het ontwerp van @DieEneSjoerd meer 'likes' heeft dan de anderen om te winnen. De winnaar ontvangt twee USB stick in eigen vorm waarvan er 1 aan een Facebook vriend(in) gegeven/verloot mag worden.

 

Van de ruim 300 inzendingen is de USB stick in de vorm van een raket ijsje, bedacht door @MirandaTweets in de top 10 terecht gekomen. Geef je stem door deze inzending te 'liken' op http://usbstick.nl/usb-actie,154.html en zorg dat het ontwerp van @MirandaTweets meer 'likes' heeft dan de anderen om te winnen. De winnaar ontvangt twee USB stick in eigen vorm waarvan er 1 aan een Facebook vriend(in) gegeven/verloot mag worden.

 

Van de ruim 300 inzendingen is de USB stick in de vorm van een chocoladereep, bedacht door @ThomasSKF in de top 10 terecht gekomen. Geef je stem door deze inzending te 'liken' op http://usbstick.nl/usb-actie,154.html en zorg dat het ontwerp van @ThomasSKF meer 'likes' heeft dan de anderen om te winnen. De winnaar ontvangt twee USB stick in eigen vorm waarvan er 1 aan een Facebook vriend(in) gegeven/verloot mag worden.

 

Let op, er kunnen geen inzendingen meer worden gedaan!

Gratis USB stick ivv een ............... laten maken door @usbstickNL.Wil jij ook een gratis unieke USB stick kijk op http://bit.ly/usbactie


Spelregels

  • Gebruik altijd bovenstaande Twitter zin.
  • Ideeën kunnen getwitterd worden tot en met 14 juni.
  • Deelname wordt door ons bevestigd via Twitter. Deze bevestiging dien je te retweeten.
  • Op 15 juni maken wij op usbstick.nl de 10 leukste inzendingen bekend.
  • Van 15 juni tot en met 30 juni kunnen jullie allemaal stemmen (via Facebook) op deze inzendingen door de gekozen inzending te liken. De inzending die de meeste likes heeft ontvangen wordt door usbstick.nl in productie genomen en zal de winnaar zijn. Binnen 4 weken zullen wij je eigen custom made USB stick toesturen. (en uniek is uniek, want er wordt er echt maar 1 van gemaakt)
  • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Uitgelicht

Mini USB stick Shuffle USB sleutel Home
   
2GB vanaf € 2,98
8GB vanaf € 3,18
2GB vanaf € 2,98
8GB vanaf € 3,18