Gratis dummy bij Usbstick.nl

08-07-2014
gratis dummy.jpg

Is het moeilijk een keuze te maken uit alle usb sticks en wilt u toch eerst het product zien? Dat is geen enkel probleem bij usbstick.nl. U ontvangt namelijk gratis een dummy. Het is soms moeilijk een om keuze te maken. Er zijn zoveel verschillende usb sticks en ook kleuren verschillen nogal eens. Om er zeker van te zijn dat u de goede usb stick besteld, bieden wij u onze dummy service aan. Maar wat houdt dit nou precies in?

Gratis dummy

Van iedere usb stick is het mogelijk om een zichtmodel te ontvangen. Wij gebruiken het woord dummy omdat het zichtmodel wat u ontvangt niet functioneert, maar er wel zo uit ziet zoals het eindproduct. Het doel hiervan is om u zekerheid te bieden wanneer het gaat om uw bestelling.

Hoe gaat het in zijn werking?

Wanneer u op het punt staat om een offerte aan te vragen kunt u op het formulier de optie monster invullen. Hierbij kunt u aangeven of u wenst een gratis dummy te ontvangen of niet. De dummy's kunnen vaak na aanvraag al snel bij u geleverd worden. Wanneer het u niet via onze website lukt, kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Onze klantenservice helpt u graag verder. Wanneer u een dummy van ons heeft ontvangen, zult u hiervoor zult u wel een factuur ontvangen. Indien wij uw dummy binnen 2 weken, onbeschadigd in originele verpakking, gefrankeerd retour ontvangen, zullen wij de factuur crediteren en kost het u dus helemaal niets. 

 

Uitgelicht

Houten USB stick Boek Houten USB stick Twist USB-stick Twist Recycle
     
2GB vanaf € 3,40
8GB vanaf € 3,66
2GB vanaf € 3,40
8GB vanaf € 3,66
2GB vanaf € 3,32
8GB vanaf € 3,57