Heerlijk schrijven met de bedrukte USB stick pen

06-08-2013
bedrukte-usb-pennen-189.jpg

In een woestijn in Mexico zijn nog niet zo heel erg lang geleden rotstekeningen ontdekt die naar schatting zo’n zesduizend jaar oud zijn. De tekeningen staan verspreid over een groot gedeelte van de woestijn en zijn op kleinere en grote rotsen en keien aangebracht. Onderzoekers die de indrukwekkende vondst deden vermoeden dat de tekeningen door een jagers- en verzamelaarsvolk zijn gemaakt. Al die tijd zijn de tekeningen niet ontdekt, maar nu men het omvangrijke ‘kunstwerk’ kent kan men weer meer te weten komen over hoe het leven er zesduizend jaar geleden uit heeft gezien.

De tekeningen zijn waarschijnlijk in de rotsen gekerfd en met natuurlijke kleurstof aangezet. Ook onze voorouders hadden met andere woorden al de behoefte om dingen vast te leggen. Vandaag de dag doen we dat een stuk eenvoudiger met pennen, potloden en de computer. Hoewel deze laatste de overhand heeft zijn ook pennen nog veelgebruikt. Tegenwoordig kunt u als bedrijf een bijzondere pen als bedrukt relatiegeschenk cadeau doen: de bedrukte USB stick pen! Pen én reclame USB stick in één.


Woorden én bestanden maken met een USB stick

Bij Usbstick.nl bent u uiteraard aan het juiste adres voor de mooiste, handigste en meest originele USB sticks met logo. De USB stick pennen vormen hierop geen uitzondering. Deze zeer populaire en zeker gezien zijn dubbele functie goedkope USB sticks zijn zeer handig en bruikbaar op ieder kantoor en bij iedereen in huis. Snel even iets noteren op een blaadje? De USB stick pen staat paraat! Nog even wat belangrijke bestanden naar een stick schrijven? Met de USB stick pen kan het geregeld worden. Met de pen Sydney, de Milaan, de Elegance en nog een aantal andere designs, hebben we voor iedere bedrijfstak de geschikte USB stick in huis die u kunt laten bedrukken. We hebben zelfs een stick in ons assortiment die ook dienst doet als laserpointer!


Stijlvol, opvallend en handig: de perfect USB stick

Onze luxe pennen inclusief USB sticks bestellen? Neem dan de tijd voor het kiezen van de juiste bedrukking. Bedrukte USB sticks vallen op doordat u uw logo, naam of persoonlijke boodschap erop kunt laten drukken. De USB stick pennen zorgen er zo voor dat uw naam verspreid zal worden door uw klanten en relaties. Telkens wanneer zij hun USB sticks met logo tevoorschijn toveren kan iedereen uw naam goed lezen dankzij onze kwalitatief hoogstaande drukmethode. Voor de diverse mogelijkheden kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen zodat we u zo goed mogelijk kunnen adviseren.

Uitgelicht

Full colour USB stick Button Houten USB stick Wood Promotie USB Memory stick Sanny
     
2GB vanaf € 3,40
8GB vanaf € 3,69
2GB vanaf € 3,24
8GB vanaf € 3,53
2GB vanaf € 3,07
8GB vanaf € 3,36