Helemaal verliefd op deze mooie reclame USB stick in de vorm van een hart

20-12-2013
usb stick hart.jpg

Liefde. We hebben het allemaal nodig om gelukkig te kunnen zijn in het leven. Liefde van onze vrienden, onze familie en zeker van onze partner. De liefde is niet voor niks het onderwerp van een oneindig lange lijst met films, boeken, liedjes en andere kunstwerken. De liefde heeft iets algemeens en tegelijkertijd natuurlijk iets magisch, iets bijzonders en iets ongelofelijk unieks. Vandaar dat we ook massaal naar de bioscoop gaan voor de nieuwste romantische komedie met Julia Roberts, Katherine Heigl of een van de andere succesvolle actrices die het goed doen in romcoms. Ook popmuziek over de liefde zijn populair. Wat te denken van de albums van de Engelse zangeres Adele, vol liedjes over liefde en liefdesverdriet. Het zijn universele thema’s die iedereen aanspreken en daarom ook commercieel succesvol zijn. Ook als bedrijf is het van belang om geliefd te zijn. Natuurlijk lijkt de relatie met uw klanten en relaties niet op een liefdesrelatie, maar ook aan een zakelijke relatie moet gewerkt worden. En wat is dan een betere manier door af en toe een leuk cadeautje te geven? Bezegel uw goede relatie daarom bijvoorbeeld met de USB stick in-Love, een handige reclame USB stick in de vorm van een mooi rood hart.


Love is in the air!

Uw klanten en relaties zijn natuurlijk van levensbelang voor u als bedrijf. Het kan daarom geen kwaad om wat extra’s voor hen te doen. Relatiegeschenk USB sticks combineren een aantal mooie eigenschappen. In de eerste plaats zijn van die leuke bedrukte USB sticks een uithangbord voor uw bedrijf. Bedrukt met uw logo vallen ze zeker op. Ten tweede zijn ze voor uw klanten altijd handig. Om bestanden op te slaan, foto’s mee te nemen en backups te maken. Ten derde toont u met een mooi geschenk als de USB stick in-Love dat u om uw klanten geeft.


Het hart op de juiste plek

Door het leuke USB stickje in de vorm van een mooi hart aan uw klanten te geven laat u bovendien zien dat u uw hart op de juiste plek hebt. Ze zullen gegarandeerd met plezier aan u en uw bedrijf denken wanneer zij deze bedrukte USB stick ontvangen en gebruiken!

Uitgelicht

USB stick Champagnekurk USB stick Manja Bamboe USB stick Twist binnen 1 week
     
2GB vanaf € 3,97
8GB vanaf € 3,97
2GB vanaf € 2,07
8GB vanaf € 2,13
2GB vanaf € 3,97
8GB vanaf € 3,97