Het examencadeau bij uitstek

05-12-2012
het-examencadeau-bij-uitstek.jpg

Na twee weken lang non-stop leren en zwoegen in een benauwde zaal boven een papiertje zijn de examens weer achter de rug. En dat betekent dat er weer examencadeaus gekocht moeten worden. Een goed examencadeau is niet alleen leuk maar ook nuttig. USB-sticks zijn daarom bij uitstek geschikt als examencadeau. Als je naar de universiteit, hogeschool of het MBO gaat is een goede USB-stick onmisbaar. Op een USB-stick kun je al je papers, powerpoint presentaties, foto’s en andere documenten kwijt.

USB-stick.nl biedt de beste kwaliteit USB-sticks. Bij USB-stick.nl vindt u veel verschillende soorten USB-sticks. Van voordelige standaard USB-sticks tot USB-sticks in grappige vormen, USB-stick.nl heeft het allemaal. Als u op zoek bent naar een leuke en originele USB-stick als examencadeau bent u bij USB-stick.nl aan het juiste adres. Een USB-stick in de vorm van een aapje, aardbei, sneaker of taartje zal bij elke examenleerling in de smaak vallen.

Maar dat is nog niet alles. USB-stick.nl heeft ook USB-stick sleutelhangers. Met een USB-stick sleutelhanger kun je je USB-stick aan je sleutelbos hangen zodat je hem altijd bij je hebt en nooit kwijtraakt. Ook handig voor eindexamenleerlingen: een USB-stick pen. Deze USB-sticks zijn multifunctioneel en echte aanrader voor elke aanstaande student.

Alle USB-sticks van USB-stick.nl kunnen van bedrukking worden voorzien. Zo kunt u bijvoorbeeld de naam van de eindexamenleerling op de USB-stick laten drukken zodat hij of zij hem altijd en overal kan herkennen. Een bedrukte USB-stick is het perfecte relatiegeschenk voor elke aanstaande student.

USB-stick.nl is de expert op het gebied van USB-sticks. Wij bieden de hoogste kwaliteit tegen de laagste prijs. In ons uitgebreide assortiment is voor ieder wat wils. USB-stick pennen, sleutelhangers en speelse USB-sticks in leuke vormen zijn ideaal als geschenk voor eindexamenstudenten. Bestel vandaag nog of vraag eerst een vrijblijvende offerte aan.

Uitgelicht

Houten USB stick Environment met nekkoord USB stick Brandblusser Laptopset met USB stick
     
2GB vanaf € 3,48
8GB vanaf € 3,74
2GB vanaf € 3,57
8GB vanaf € 3,82
2GB vanaf € 4,39
8GB vanaf € 4,65