Het festivalseizoen zit er op. Geniet na met deze unieke USB stick

26-09-2013
gitaar-usbstick-210.jpg

Lowlands, Pinkpop, Mysteryland, Rock Werchter, de Zwarte Cross. Zomaar een willekeurige greep uit de talloze muziekfestivals die de afgelopen zomer weer in Nederland en Belgiƫ werden georganiseerd. De Lage Landen hebben een mooie en lange traditie als het aankomt op het houden van een muziekfestival. De diverse festivals trekken iedere zomer bij elkaar honderduizenden bezoekers en zijn vaak al maanden van tevoren uitverkocht. Dit komt doordat de sfeer altijd goed is en natuurlijk door de honderden bekende en minder bekende artiesten die optreden. Een festival als Lowlands programmeert naast jonge, onbekende bands ook steevast een flinke waslijst met grote namen. En dat trekt vanzelfsprekend een hoop volk aan. Om het echte festivalgevoel te krijgen kiezen de meeste bezoekers ervoor om meerdere dagen te gaan en te overnachten in een tentje. Lekker primitief genieten van je favoriete muziek. Het festivalseizoen zit er inmiddels zo goed als op. Bij Usbstick.nl hebben we een manier gevonden om het fijne festivalgevoel nog even vast te houden: de USB stick Gitaar! De perfecte USB stick als relatiegeschenk voor bedrijven in de muziekbranche, maar natuurlijk ook daarbuiten!

De USB stick Gitaar: daar zit muziek in!


U hoeft als bedrijf natuurlijk niet actief te zijn in de muziekbranche om deze mooie, muzikale USB stick te bestellen. De gitaar kan ook symbool staan voor een muzikale en dus harmonieuze relatie met uw klanten! Welke invalshoek u als onderneming ook kiest, de USB stick Gitaar is een geweldig usb stick relatiegeschenk. Bedrukte USB sticks maken namelijk het verschil. Laat de geinige gitaar daarom zeker bedrukken met uw logo of boodschap. Zo zal de gitaar niet alleen handig in gebruik zijn en een glimlach op de gezichten van uw klanten toveren, maar zullen ze u als bedrijf bovendien niet snel vergeten.

Opslag van gegevens met een lach


USB sticks met logo zijn een perfecte manier om een handig relatiegeschenk te geven en een krachtige reclameboodschap naar buiten te brengen. Als u houdt van een originele invalshoek en een creatieve uitstraling dan is de USB stick gitaar zeker iets voor uw bedrijf. Uw klanten zullen de stick met een lach gebruiken en zullen al hun gegevens toevertrouwen aan de kleine gitaar. Handig voor muziekbestanden, maar natuurlijk ook voor films en documenten. Kortom: een all-rounder met een bijzonder uiterlijk! Deze en nog veel meer USB sticks bestellen is zeer eenvoudig dus neem zeker een kijkje op de site voor de diverse mogelijkheden.

Wanneer u op zoek bent naar echte muziek en wel op ouderwets vinyl, dan verwijzen wij u graag naar een website met de naam: Platenspeler.

 

Uitgelicht

USB-stick Venice Recycle Custom made USB sticks USB stick huis
     
2GB vanaf € 3,32
8GB vanaf € 3,57
2GB vanaf € 3,65
8GB vanaf € 3,90
2GB vanaf € 4,39
8GB vanaf € 4,65