Het gemak van USB pennen

01-08-2011
USB-pennen-bedrukken.jpg

Is het een USB stick vermomd als pen of is het andersom? Pennen en USB sticks zijn de twee meest gebruikte items op het werk. Omdat tegenwoordig alles via de computer gaat, is het wel zo handig om een USB stick te gebruiken om alle documenten netjes op te slaan. En een pen blijft het schrijfmiddel waar geen mens zonder kan. En dat is nou het leuke van deze 2-in-1 USB pen, die is het namelijk beide!

USB pennen zijn enorm populair in het bedrijfsleven, en doen vaak dienst als relatiegeschenk. Want zeg nou zelf, wie wil die nou niet hebben? Buitenom het feit dat ze functioneel zijn in alle opzichten, is het ook nog eens een luxe geschenk. Of ze nou gegeven worden om klanten en relaties te bedanken of om de banden extra aan te halen; een USB pen vormt het ultieme relatiegeschenk. In een mooie verpakking en met een fraaie bedrukking creëert u een mogelijkheid om uw naamsbekendheid nog wat extra kracht te geven. Maar ook tijdens beurzen, congressen en evenementen is de USB pen een uitstekend promotie-middel. Verras de bezoekers die naar uw stand komen met deze luxe, strak vormgegeven usb pen. Hier zult u ongetwijfeld veel positieve reacties op krijgen.

Usbstick.nl heeft een mooie collectie luxe usb pennen, die kunnen worden voorzien van een bedrukking zoals logo of bedrijfsnaam. Alle USB pennen zijn te verkrijgen in de kleuren zwart en zilvergrijs. Wilt u toch een andere kleur? Ga dan voor de USB pen Elegance. Deze pen kan in uw eigen pms-kleur vervaardigt worden, zodat deze perfect aansluit bij uw huisstijl. Zo komt uw boodschap nog duidelijker over. En wilt u er één met een leuke twist, dan neemt u de USB pen met laserpointer, erg handig tijdens bedrijfspresentaties! Alle USB pennen zijn voorzien van A-kwaliteit geheugenchips en hebben een grote opslag-capaciteit. Doordat wij ze direct vanuit onze groothandel kunnen leveren, heeft u ze voordelig en snel in huis. Neem een kijkje op onze website of neem voor meer informatie contact op met ons verkoopteam.

Uitgelicht

USB memory stick Bamboo USB stick Goudstaaf USB sleutel Home
     
2GB vanaf € 3,24
8GB vanaf € 3,53
2GB vanaf € 3,48
8GB vanaf € 3,78
2GB vanaf € 2,98
8GB vanaf € 3,18