Het gemak van de USB stick

07-12-2012
usbgemak-76.jpg

Wat zouden we zijn zonder de USB-stick? Het bijna niet voor te stellen: nog maar kort geleden kostte het enorm veel moeite om data en bestanden van de ene computer naar de andere te transporteren. Als er een verzameling met drukproeven op de ene computer stond, of een tekstbestand met bedrijfsinformatie, dan kon je dit niet zo snel bij een collega of zakelijke relatie krijgen. Wat een omslachtige operatie: voor je het wist stond je een hele stapel cd-rom's te branden! En dan zullen we het maar helemaal niet meer hebben over het tijdperk van de diskette's en de floppy disks.

Het gebeurt in het zakelijke verkeer heel vaak dat we data moeten moeten uitwisselen. Of het nou is om idee├źn te delen of rapporten te verspreiden. Met een bedrukte USB-stick is dat allemaal veel sneller en makkelijker geworden. Vooral in het geval van bestanden die veel geheugen innemen, zoals videobestanden of kleurenfoto's in hoge resolutie.
En een USB-stick levert geen onnodige verspilling van materialen op, in tegenstelling tot de eenmalig vervaardigde cd-rom's!

Zorg in het zakelijke gebruik voor degelijke USB-sticks met een grote geheugencapaciteit. Bestel ze bij USBstick.nl voor een gegarandeerd goed product! Onze USB-sticks worden gratis voor u bedrukt met bedrijfsnaam of logo, zodat u behalve de benodigde bestanden ook een prettig visitekaartjes van uw bedrijf afgeeft. Inclusief het bedrukken kost het ons slechts enkele werkdagen om uw bestelling in orde te maken.

Heeft u nog vragen over de mogelijkheden? Of wilt u nu direct een bestelling doorgeven? Vul het contactformulier op onze website in, of bel met telefoonnummer 0315-632315.

Uitgelicht

Mini USB stick Twister USB stick huis USB Stick Twist
     
2GB vanaf € 2,98
8GB vanaf € 3,18
2GB vanaf € 4,23
8GB vanaf € 4,52
2GB vanaf € 2,99
8GB vanaf € 3,28