Het goed beveiligen van usb sticks

04-10-2013
usb-beveiliging.jpg

September is politiek gezien een belangrijke maand. De politici komen terug van reces en de politieke debatten en discussies beginnen weer. Daarnaast is het in september natuurlijk Prinsjesdag. Elk jaar op de derde dinsdag in september om precies te zijn. Op deze speciale dag wordt de troonrede uitgesproken, dit jaar voor het eerst door de nieuwe koning. Deze troonrede gaat over de politieke plannen voor het komende jaar, erg belangrijk dus!

Laat belangrijke data niet uitlekken via usb sticks

Zoals dat in de politiek gaat, worden er regelmatig belangrijke stukken, plannen of voorstellen van politici uitgelekt naar de media. Dit is uiteraard niet de bedoeling en veroorzaakt vaak een hoop opschudding. Beveiliging van digitale stukken is dan ook van belang. Ook bedrukte USB-sticks, die dagelijks worden gebruikt in vele organisaties en bedrijven, kunnen beter worden beveiligd. Dat is gelukkig niet al te moeilijk. Op veel USB-sticks kan bijvoorbeeld een wachtwoord worden gezet. Gaat het echt om belangrijke stukken, dan kan de USB-stick nog beter beveiligd worden. Organisaties en bedrijven die werken met gevoelige informatie, kunnen dus gelukkig nog steeds USB-sticks gebruiken. Op Usbstick.nl vindt u USB-sticks in alle soorten en maten. Ze kunnen allen bedrukt worden met een tekst of logo.

USB stick poppetjes

Zo zijn er bijvoorbeeld erg opvallende USB-sticks in de vorm van een poppetje, hamburger of auto. Erg leuk natuurlijk als cadeau of relatiegeschenk. Bent u juist op zoek naar een meer onopvallende USB-stick? Dan zijn er uiteraard ook zeer geschikte sticks te vinden op Usbstick.nl. Bijvoorbeeld een pen die tegelijkertijd een USB-stick is. Wilt u uitlekken van gevoelige informatie voorkomen? Beveilig dan uw USB-stick met een wachtwoord. Maar kiezen voor een onopvallende USB-stick zal de veiligheid ook beslist ten goede komen!

Uitgelicht

Luxe leren USB stick sleutelhanger USB stick Brandblusser Bamboe USB-stick Twist
     
2GB vanaf € 3,57
8GB vanaf € 3,82
2GB vanaf € 3,57
8GB vanaf € 3,82
2GB vanaf € 3,40
8GB vanaf € 3,66