Het mysterie achter de USB stick

08-10-2013
usb-poort.jpg

Een USB stick, het is zo'n klein ding, maar het kan zoveel bevatten. Waarom is dit kleine apparaatje een onmisbaar relatiegeschenk is? Lees snel verder voor de onthulling van het mysterie achter de USB stick.

Wat is een USB stick?

USB betekent Universal Serial Bus en is een standaard voor de aansluiting van randapparatuur op computers. De sinds 1996 bestaande uitvinding is erg handig, doordat er op deze manier nog veel meer mogelijk is op de laptop en computer. Niet alleen kan bijvoorbeeld op deze manier een mobiele telefoon of een digitale camera op de pc worden aangesloten. Ook extern geheugen kan op deze manier in verbinding komen met een computer. Niet raar dat daar op ingespeeld is en zodoende is er ook een USB stick. Deze kan middels een USB poort worden aangesloten en beschikt over een flashgeheugen, waardoor er opslagmogelijkheden ontstaan.

USB, onmisbaar in onze maatschappij

Een USB stick is tegenwoordig niet meer uit onze maatschappij weg te denken. Bijna iedereen heeft wel zo’n mechanisch stickje in zijn of haar tas zitten. Zo klein, maar het bevat vaak een supergroot geheugen. Daarmee is het een soort verlengstuk van ons menselijk geheugen. Waar de schilder zijn arm verlengt met een penceel en vogelliefhebber zijn zicht verrijkt met een verrekijker, zo breidt menig burger zijn of haar geheugen uit met een USB stick.

USB stick als universeel relatiegeschenk

Het betreft vaak lijstjes die we gewoon niet allemaal kunnen onthouden of die op papier veel te veel ruimte in zouden nemen. Of documenten, foto’s en verslagen en natuurlijk ook ontspanning als muziek, films en digitale boeken. Ze nemen zoveel ruimte in op de computer dat zo’n USB stick de ultieme oplossing is. Universeel, doordat elke laptop of computer er wel een opening voor heeft. Verlicht het leed van uw relaties door nu nog met de klantenservice van Stravers Promotions te bellen over uw bedrukte USB stick via, 0315-632515.

Uitgelicht

Mini USB stick Shuffle USB pen Laserpointer Custom made USB sticks
     
2GB vanaf € 2,98
8GB vanaf € 3,18
2GB vanaf € 3,48
8GB vanaf € 3,78
2GB vanaf € 3,48
8GB vanaf € 3,78