Het platste relatiegeschenk ooit

11-03-2013
usbportemonnee-141.jpg

Een USB-stick als relatiegeschenk is erg leuk en een bedrukt USB-stick nog leuker. Maar het probleem met deze producten is dat ze zo vervelend zijn om mee te nemen. Meestal belanden ze ergens onderin een tas en als u dan op de plaats van bestemming bent aangeland, is hij nergens te vinden. Voor dit probleem zijn echter natuurlijk gemakkelijk verschillende oplossingen te bedenken. Een tas met een klein vakje zou bijvoorbeeld al een erg simpele oplossing zijn. Of wat dacht u van een USB-stick die zo plat is dat hij gemakkelijk in uw portemonnee past?

Waarschijnlijk denkt u dat zoiets niet bestaat. Dat u er nog nooit van gehoord heeft, zegt echter niets. Bij usbstick.nl hebben we in ons assortiment namelijk precies wat u zoekt: de USB-stick creditcard. Deze USB-stick in de vorm van een creditcard past gemakkelijk in uw portemonnee en is dus prima mee te nemen; uw portemonnee heeft u waarschijnlijk toch altijd wel bij u. Het gedeelte wat in de computer moet, is uitschuifbaar en zo kunt u dit kaartje als USB-stick gebruiken. Ideaal.

Dit maakt dit product het platste relatiegeschenk ooit. Want wat is leuker dan uw relaties verassen met iets waar ze echt iets aan hebben? Bovendien kunnen onze professionele drukkers uw USB-stick helemaal naar uw wens bedrukken met de naam of het logo van uw bedrijf, zodat uw relatie iedere dag weer aan u en uw bedrijf herinnerd zal worden, wanneer hij zijn portemonnee opent. Wat wilt u nog meer?

Uitgelicht

USB stick Wijnkurk Luxe leren USB stick sleutelhanger Mini USB stick Shuffle
     
2GB vanaf € 3,40
8GB vanaf € 3,66
2GB vanaf € 3,57
8GB vanaf € 3,82
2GB vanaf € 3,01
8GB vanaf € 3,25