High-tech promotie met de opvallend knipperende LCD USB stick

30-11-2013
lcd usb stick.jpg

In onze sneller en vluchtiger wordende maatschappij is het voor bedrijven steeds lastiger om zich te onderscheiden. Consumenten hebben alles al eens gezien en kijken niet meer zo op van reclame- en promotieuitingen. Marketeers en reclamejongens moeten dus alles uit de kast halen om klanten aan bedrijven te binden en ze ook in de toekomst vast te houden. In sommige gevallen geldt het aloude ‘doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg’ principe. Een simpele boodschap, verpakt in een simpele advertentie of een eenvoudige televisiespot. In andere gevallen is het devies juist ‘hoe groter hoe beter’ en pakt men uit met grootse campagnes en indrukwekkende commercials. En dat allemaal in de eeuwige strijd om de klant. Tegenwoordig bedienen veel bedrijven zich van digitale middelen om hun boodschap over te brengen en om op te vallen. Via Twitter en Facebook proberen ze mensen te bereiken, en met veel succes. Een andere mooie manier om uw klanten te bereiken zijn relatiegeschenken in de vorm van leuke gadgets. Bij Usbstick.nl hebben we als het daarop aankomt het nieuwste van het nieuwste. Wat te denken van de knipperende LCD USB memory stick? Een flitsende reclame USB stick die uw klanten niet snel zullen vergeten.


Een heldere en zichtbare boodschap dankzij deze gadget

Het weggeven van bedrukte USB sticks is nog nooit zo leuk geweest met de knipperende LCD USB stick. Dit mooie staaltje moderne techniek bevat een door zonnecellen aangedreven LCD lampje dat ervoor zorgt dat uw logo of reclameboodschap knippert! Een geweldige manier om uw boodschap over te brengen. Overal waar deze lichtgewicht USB sticks komen zal men niet om uw logo heen kunnen en zal men onder de indruk zijn van zo’n origineel hebbeding.


Flitsend maar ook zeer bruikbaar

De buitenkant van de relatiegeschenk USB sticks mag er natuurlijk zijn. Maar ook van binnen zijn het klasseproducten. De stevige plastic behuizing beschermt een state-of-the-art flash-chip die jarenlang mee gaat. Evenals het op zonne-energie werkende LCD-lampje is de chip ook qua dagelijks gebruik helemaal klaar voor de toekomst. Bent u kortom op zoek naar een schitterende manier om meer naamsbekendheid te krijgen of om uw klanten en relaties een prachtig relatiegeschenk te geven? Twijfel niet langer en ga voor de knipperende LCD USB memory stick!

Uitgelicht

USB-stick Twist Recycle USB stick Pilato USB sleutel Home
     
2GB vanaf € 3,15
8GB vanaf € 3,45
2GB vanaf € 3,07
8GB vanaf € 3,36
2GB vanaf € 2,98
8GB vanaf € 3,18