Hip over straat met USB-stick Gitaar

17-06-2013
usbgitaar-160.jpg

Tegenwoordig is het spelen van de gitaar niet zo’n originele kunst meer. Talloze mensen blijken zo’n houten akoestische klankkast met snaren thuis aan de muur te hebben hangen en kunnen er nog op pingelen ook.

Toch springen de echte muzikanten er natuurlijk meteen uit door vliegensvlug vingerwerk en speciale loopjes waar menigeen met open mond naar zal staan kijken. Bijvoorbeeld John Mayer, de bluespop singer-songwriter uit Amerika. Hij pakte drie jaar geleden de bezoekers van Pinkpop helemaal in met zijn talentvol gitaarspel tijdens ‘Gravity’. Eerst hield hij onder een superlange solo zijn gitaar achter de rug, zonder ook maar één hapering en daarna legt hij de gitaar voor zich op de grond om op een meesterlijke manier werkelijk alles uit de gitaar te halen wat er in zit. En dat is natuurlijk op en top origineel.

Naast de gitaar zijn er natuurlijk zoveel mooie muziekinstrumenten waarmee men menig gevoelige snaar weet te raken of juist zulke levendige melodieën op kan spelen, zodat iedereen loopt te dansen en te springen. Jazz riedels op de piano of een lekkere solo op de saxofoon. De groovy ritmes op de drum maken menig nummer dansbaar. Voor die echte muziekfanaten is een bedrukte USB-stick altijd handig. Zo kunnen alle composities en muziekbestanden handig bij elkaar en veilig opgeslagen worden. En wat voor stick is dan passender dan de USB stick Gitaar van usbstick.nl? Die is zelfs voor verstrooide muzikanten niet uit het oog te verliezen! Laat hem uniek bedrukken met uw bedrijfslogo, zodat overal waar de muzikant zijn toontjes laat klinken uw naam bekend zal worden.

Uitgelicht

USB stick Nekkoord USB stick Coin Card USB stick huis
     
2GB vanaf € 3,32
8GB vanaf € 3,61
2GB vanaf € 4,23
8GB vanaf € 4,52
2GB vanaf € 4,23
8GB vanaf € 4,52