Ho ho ho! De kerstdagen staan weer (bijna) voor deur

06-12-2013
usb stick kerstman.jpg

Met het dalen van de temperatuur, het verzetten van de klok en het vallen van de blaadjes weten we het pas echt zeker: de winter is in aantocht. Sneeuw, winterse films kijken met een mok chocolademelk en – als het even meezit – lekker schaatsen. Natuurlijk kan het winterse weer ook voor de nodige problemen zorgen, daar hebben we de afgelopen paar jaar dankzij strenge vorst en sneeuwval weer eens goed kennis mee gemaakt. Maar wat de aankomende winter ook met zich meebrengt zijn de heerlijke kerstdagen. Ook deze staan met het vallen van het blad weer (bijna) voor de deur. Een gezellig kerstdiner, het optuigen van de kerstboom en het uitpakken van leuke cadeautjes. Er zijn maar weinig mensen die niet genieten van die heerlijke, sfeervolle kerstdagen. De kerstdagen zijn namelijk een helder lichtpuntje in een verder donkere winter. Een tijd waarin we weinig zon zien en onszelf in moeten pakken in dikke truien en warme schoenen. De dagen voor Kerst zijn voor bedrijven de tijd bij uitstek om de banden met hun klanten aan te halen. Dit kan door het weggeven van een mooi relatiegeschenk. Het allerleukste kerstgeschenk is de geweldige bedrukte Kerstman USB stick van Usbstick.nl uit onze serie USB sticks poppetjes Dudes!


Een zalig kerstfeest met het perfecte geschenk

Om uw klanten en relaties in de kerststemming te brengen zijn reclame USB sticks vermomd als cartooneske Kerstmannen natuurlijk een schot in de roos. U kunt deze leuke bedrukte USB sticks zelfs gebruiken om uw kerstboodschap mee over te brengen. Daarmee valt u pas echt op! Deze sticks zijn gelukkig niet alleen maar grappig, maar zijn ook gewoon hartstikke handig in gebruik. En wanneer ze even niet in gebruik zijn fungeren ze natuurlijk ook als kerstdecoratie.


Opvallend stukje promotie

De USB stick zit verstopt in het hoofd van de Kerstman en op het lijfje kunt u uw logo of speciale kerstboodschap laten drukken. Het is zelfs mogelijk om in het geheugen van de stick een promotietekst of -afbeelding te plaatsen. Hiermee bent u gegarandeerd van een opvallend stukje promotie! Kortom de perfecte relatiegeschenk USB stick voor de Kerstdagen.


Zoek je echt kerstfiguren om je huis mee te versieren, dan verwijzen we je graag naar een speciale site voor het bestellen van kerstfiguren, een site voor kerstverlichting of kerstballen.

Uitgelicht

Luxe USB stick pen Sydney Rubberen armband met usb stick USB memory stick Conga
     
2GB vanaf € 3,65
8GB vanaf € 3,90
2GB vanaf € 3,32
8GB vanaf € 3,57
2GB vanaf € 3,40
8GB vanaf € 3,66