Houten USB stick als groen relatiegeschenk

23-06-2010
boek-usb-hout-2.jpg

Steeds vaker valt in het bedrijfsleven de keuze op groen en dat is niet zo verwonderlijk. Tegenwoordig worden wij als maatschappij regelmatig met de neus op de feiten gedrukt als het op het milieu aankomt. Er komen steeds meer mensen bij op de planeet waardoor er meer wordt geconsumeerd. Een logisch gevolg is dat ons milieu meer onder druk komt te staan. Het bedrijfsleven vervult een voorbeeldfunctie ten opzichte van de maatschappij, gelukkig beseffen veel bedrijven dat ook.

Wij als Stravers Promotions merken ook dat er een verschuiving plaatsvindt van traditionele relatiegeschenken naar groene relatiegeschenken. Onze houten USB sticks passen prima in het groene relatiegeschenk thema en laten ook duidelijk zien dat u als bedrijf milieubewust bezig bent. Over het algemeen is een groen relatiegeschenk iets duurder dan een traditioneel relatiegeschenk, de voordelen zijn echter onbetaalbaar. U kweekt goodwill bij uw relaties en aankomende relaties die liever orders plaatsen bij een bedrijf met een maatschappelijke verantwoordelijkheid dan bij een ander bedrijf die hier niet aan voldoet en u spaart het milieu.

Houten USB sticks zijn breed inzetbaar en zijn perfect in staat om een (milieubewuste) presentatie te bevatten waardoor uw relaties een nog betere indruk van uw onderneming zullen krijgen. De houten USB sticks worden uitsluitend vervaardigd uit soorten hout die bewust gepland voor de productie van USB sticks.

Reeds vele klanten (waaronder het Wereld Natuur Fonds) hebben reeds houten USB sticks bij ons besteld naar volle tevredenheid. Om nog beter aan de vraag te kunnen voldoen hebben wij ons assortiment uitgebreid met enkele nieuwe types houten USB sticks.

Uitgelicht

Houten USB stick Future met sleutelhanger USB stick huis USB Sticks Venice
     
2GB vanaf € 3,24
8GB vanaf € 3,53
2GB vanaf € 4,23
8GB vanaf € 4,52
2GB vanaf € 3,07
8GB vanaf € 3,36