Houten USB-sticks voor de herfst

13-12-2013
usb stick hout.jpg

De herfst staat in het teken van de natuur. De bossen en heides zijn nu populaire bestemmingen voor dagjes mensen. Zo komen de oranje en gele bomen bewonderen en snuiven de herfstlucht stevig op. Speel in op deze natuurbeleving door het aanbieden van bedrukte houten USB sticks.

Hout om van te houden - houten usb sticks

Gevraagd wat Nederlanders zo fijn vinden aan hun eigen land, antwoorden ze vaak: de seizoenen. Wie rond de evenaar woont heeft altijd zon en zomer. Wie noordelijker woont, heeft het vaak maar koud. Nederland heeft vier prachtige seizoenen. De winter staat in het teken van kou, en het vieren van de feestdagen. De zomer is voor de vakantie en het genieten van zon en zee. De lente en de herfst zijn bijzonder, want de natuur verandert en dat is juist zo mooi. Zo komt de herfst met zijn bomen in alle kleuren. Het nazomer zonnetje zorgt voor een aangename temperatuur. Mensen vinden het nu heerlijk om de natuur in te gaan.

Daarom is de herfst ook juist de tijd om reclame te maken met milieubewuste artikelen. Eco-artikelen of premiums gemaakt van natuurlijke materialen zoals hout. Usbstick.nl heeft een groot aanbod aan houten USB sticks. Geweldig om weg te geven in dit herfstseizoen. Helemaal ideaal als uw bedrijf verband houdt met de natuur. Bijvoorbeeld een pannenkoekenrestaurant aan de rand van het natuurgebied, een vestiging van Staatsbosbeheer of een wereldwinkel. Prijs uzelf aan met bedrukte USB sticks van hout!

De ideale herfstpremium

Onze houten USB sticks met namen als ‘Nature’, ‘Wood’ en ‘Environment’ voldoen allemaal aan Europees gestelde milieunormen en zijn zeer bewuste keuzes. Ze zien er prachtig uit en zijn ontzettend praktisch. Op de USB-sticks kunt u gigabytes aan data kwijt over uw bedrijf en de omgeving. Bovendien zijn de USB-sticks te bedrukken met uw bedrijfslogo en/of contactinformatie. Daarmee maakt u goede reclame bij de natuurgangers. De ideale herfstpremium dus!

Uitgelicht

Kartonnen USB stick Green Choice USB stick huis Bamboe USB-stick Twist
     
2GB vanaf € 3,48
8GB vanaf € 3,78
2GB vanaf € 4,23
8GB vanaf € 4,52
2GB vanaf € 3,24
8GB vanaf € 3,53