Houten usb-sticks

12-07-2013
houten-usb-175.jpg

Heeft u een bedrijf dat veel hout in zijn producten verwerkt? Misschien produceert of verkoopt u bijvoorbeeld houten meubels. Of heeft u wellicht zelf een houthandel? Dan heeft www.usb-stick.nl voor u het ideale relatiegeschenk: een houten usb-stick! Wat is er nu leuker dan een relatiegeschenk dat perfect bij uw organisatie past? Doordat de usb-stick volledig uit hout vervaardigd is, is voor iedereen meteen duidelijk in welke producten uw bedrijf handelt. Een betere uitstraling van uw bedrijf kunnen wij ons niet voorstellen!

Houten usb sticks

Misschien bent u al langer op zoek naar een bijzonder relatiegeschenk, dat bij uw eigen bedrijf past. Elk bedrijf wil van tijd tot tijd laten merken aan zijn klanten of relaties hoe waardevol zij voor het bedrijf zijn. Hiervoor bestaan veel verschillende opties, maar het leukste is natuurlijk om een geschenk te kiezen dat direct naar uw eigen bedrijf verwijst. Door te kiezen voor een houten usb-stick, voldoet u volledig aan deze eis. Een ander voordeel van een usb-stick als relatiegeschenk is dat iedereen wel ergens een usb-stick voor kan gebruiken. Hiermee loopt u dus niet het risico dat uw geschenk ergens in een bureaula verdwijnt, omdat uw relatie er niets aan heeft. Of hij of zij de usb-stick nu op het werk of thuis gebruikt, hij zal altijd opvallen voor de mensen in zijn of haar omgeving. Natuurlijk kunt u onze houten usb-sticks laten bedrukken met uw logo of iedere andere gewenste tekst. Dit kan op drie manieren: met lasergraveren, met tampondruk of met zeefdruk.

Verschillende soorten te bedrukken usb sticks

Er zijn verschillende soorten usb-sticks te verkrijgen. Naast de rechthoekige usb-sticks kunt u kiezen voor een twister. Omdat de stick via een draaisysteem uit zijn hoes komt, hoeft u niet bang te zijn om een dopje kwijt te raken. Wilt u er zeker van zijn uw gehele usb-stick nooit kwijt te raken? Kies dan voor een stick aan een handig nekkoord of een usb-stick als sleutelhanger. Met beide varianten weet u altijd direct waar uw belangrijkste opgeslagen informatie is gebleven. Past de bedrukte houten usb-stick ook perfect bij uw houten producten? Wacht dan niet langer en bestel hem op www.usb-stick.nl!

Uitgelicht

USB memory stick Conga Kartonnen USB stick Green Choice USB stick Nekkoord
     
2GB vanaf € 3,40
8GB vanaf € 3,66
2GB vanaf € 3,65
8GB vanaf € 3,90
2GB vanaf € 3,48
8GB vanaf € 3,74