Huisstijlbewaking.

13-03-2013
usbhuisstijl-143.jpg

Voor bedrijven is een huisstijl erg belangrijk. Een duidelijke presentatie van het bedrijf naar klanten en relaties zorgt ervoor dat er een goede indruk wordt achtergelaten. Ook zorgt het voor naamsbekendheid van het bedrijf, bijvoorbeeld bij het zien van het logo. Uiteraard gaat een huisstijl over veel meer dan een logo. De naam van het bedrijf, de kleuren die erbij horen en de vormen of lettertypes spelen allemaal een rol. Deze huisstijl wordt gebruikt om het bedrijf naar buiten toe als een herkenbare organisatie te presenteren. De stijl wordt dan ook op allerlei manieren gebruikt. Denk aan het logo op de website, papier en in e-mails. Een ander belangrijk onderdeel waarbij de huisstijl gebruikt kan worden is op producten van het bedrijf, zoals op USB sticks.

Een bedrijfslogo op auto’s, bedrijfskleding, of op simpele artikelen zoals mokken en pennen komen het vaakste voor. Details worden voor bedrijven echter steeds belangrijker om zich te kunnen onderscheiden. Uw bedrijf doet er daarom goed aan daarop te letten en ook de huisstijl door te voeren op bedrukte relatiegeschenken. Veelgebruikte relatiegeschenken zijn USB sticks, deze zijn klein en goedkoop. Een ideaal cadeau voor relaties, ook omdat ze via Usbstick.nl te bedrukken zijn met een tekst of logo. Kiest u daarom voor een van de vele USB sticks uit ons assortiment. Ze zijn er in vele vormen en maten, maar u kunt altijd uw bedrijfslogo en uiteraard de huisstijl van uw bedrijf op de stick laten drukken.

Een bijkomend voordeel is dat u informatie over uw bedrijf of bijvoorbeeld een presentatie op de bedrukte USB stick kunt laten zetten. U geeft uw relaties dan belangrijke informatie over uw bedrijf mee, een leuk usb relatiegeschenk en door de bedrukking van de stick wordt uw naamsbekendheid vergroot. Het belangrijkste is natuurlijk dat uw huisstijl bewaakt wordt, het letten op de details zal uw bedrijf beslists goed doen!

Uitgelicht

Luxe leren USB stick sleutelhanger Houten USB stick Nature USB stick Goudstaaf
     
2GB vanaf € 3,40
8GB vanaf € 3,69
2GB vanaf € 3,32
8GB vanaf € 3,61
2GB vanaf € 3,48
8GB vanaf € 3,78