Ieder bedrijf is uniek. Kies dus voor een custom made USB stick

09-07-2013
custom-made-usb-172.jpg

Ieder mens is uniek. We hebben allemaal ons eigen karakter en onze eigen talenten en eigenaardigheden.

Waar Nederland tot voor kort bekend stond om het gezegde ‘doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg’, is het tegenwoordig juist geaccepteerd om echt helemaal jezelf te zijn en ongegeneerd op te vallen. Voor bedrijven en ondernemingen is dit niet anders. Bedrijven willen, nee, móeten opvallen en zichzelf zijn om de concurrentie voorbij te streven en om nieuwe klanten te werven en bestaande klanten aan zich te blijven binden. Opvallen met custom made usb sticks?

Bedrukte relatiegeschenken zijn een schot in de roos

Opvallen kan op diverse manieren. U kunt natuurlijk een kwalitatief hoogstaande dienst aanbieden of goede producten leveren, maar dat is niet meer genoeg. Om een product of dienst aan de man te brengen moet u uzelf kenbaar maken en aan iedereen laten zien wat u in huis heeft. Advertenties zijn goede middelen, evenals een kraampje op een bedrijvenbeurs. Bedrukte relatiegeschenken zijn echter een schot in de roos.

Custom made usb sticks

Voor diverse branches is de bedrukte USB stick een steeds populairder wordend relatiegeschenk. Maar ook daarmee wilt u zich natuurlijk onderscheiden. De bedrukte, custom made USB stick is wat dat betreft een ware revolutie!

Hoewel er diverse prachtige USB sticks in ons assortiment aanwezig zijn, willen we bedrijven die écht iets anders zoeken tegemoetkomen met onze custom made USB sticks. Deze kekke hebbedingetjes worden vervaardigd uit plastic of rubber en kunnen in iedere denkbare vorm en kleur gegoten worden! Zo ontwerpt u met andere woorden hoogstpersoonlijk uw eigen, unieke, one-of-a-kind USB stick. Bedrukt met uw logo of in de vorm van uw logo? Mogelijkheden te over.

Zoals al onze USB sticks zijn ook de custom made varianten van hoogwaardige kwaliteit en gaan ze jarenlang zonder problemen mee. Hét relatiegeschenk voor bedrijven die staan te trappelen om te laten zien wat ze in huis hebben! Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn, neem dan contact op met usbstick.nl.

Uitgelicht

Paris USB pennen met usb stick USB stick Shirt USB stick Spectra
     
2GB vanaf € 3,65
8GB vanaf € 3,90
2GB vanaf € 3,48
8GB vanaf € 3,74
2GB vanaf € 3,40
8GB vanaf € 3,66