Iedereen is vandaag de dag fotograaf

22-07-2013
camera-usbstick-181.jpg

Bedrukte Usb sticks zijn altijd leuk en handig om te krijgen en dus nog steeds populair als weggevertje op beurzen en dergelijke. Als het gaat om onze usb stick camera zouden we "vroeger" gezegd hebben dat hij ideaal was om weg te geven in de fotobranche. Dat begrip is alleen een beetje breed geworden...


Bekwame amateurfotografen met simpele camera's

Vandaag de dag mag zo’n beetje iedereen zich -met recht- een bekwame amateurfotograaf noemen. De digitale camera-revolutie heeft er immers voor gezorgd dat het maken van prachtige, kwalitatief hoogwaardige foto’s voor iedereen binnen handbereik ligt. De snapshot- en pocketcamera’s van tegenwoordig hebben vaak uitstekende lenzen, veel megapixels en een indrukwekkend kleurenpallet. Ook kleine camera’s maken met andere woorden zeer goede foto’s.

Zelfs met onze smartphones kunnen we trouwens steeds betere foto’s maken. Met handige apps kunnen effecten worden toegevoegd zodat we ons al snel in een echte fotostudio wanen.

Mensen die wat meer geld te besteden hebben kunnen natuurlijk ook kiezen voor een digitale spiegelreflexcamera. Deze zijn duurder, maar bieden nog meer opties en een nog betere fotokwaliteit. Wat voor camera we ook kiezen, dankzij een hoge mate van gebruiksvriendelijkheid kan iedereen in een oogwenk een mooie foto maken.


Camera usb stick voor de fotografen onder ons

Voor alle actieve (amateur)fotografen is er een wel heel leuke gadget: de USB stick vermomd als camera! Geweldig als bedrukt relatiegeschenk en zeer geschikt voor het vervoeren van vele foto’s!

De USB stick camera uit ons assortiment is hét relatiegeschenk voor een ieder die graag foto’s neemt en deze met anderen deelt. Door de lens van de camera af te draaien verschijnt de connector en kan de stick in een handomdraai gevuld worden met de allerbeste foto’s. De stick is al opvallend van zichzelf maar kan uiteraard worden bedrukt met uw logo of contactgegevens. Een zeer originele manier om uw naam verder te verspreiden en een mooi presentje voor uw klanten!


Voor een fotogeniek relatiegeschenk moet u zeker de USB stick camera overwegen. Een leuk én handig hebbeding voor iedere fotografie-enthousiasteling! Vraag nu vrijblijvend een offerte op.

Uitgelicht

Luxe USB memory stick Exclusive USB Stick Twist ECO USB-stick Twist type-C
     
2GB vanaf € 3,31
8GB vanaf € 3,33
2GB vanaf € 1,83
8GB vanaf € 1,89
2GB vanaf € 2,16
8GB vanaf € 2,21