Iets te vieren? De USB stick Taart maakt elk feest compleet!

02-12-2013
usb stick taart.jpg

De afgelopen jaren hebben diverse onderzoekers aangetoond dat er een direct verband bestaat tussen een zogenaamd ‘mediterraan’ dieet en het tegengaan van de veroudering van onze hersenen. Dit dieet, waarbij mensen vooral veel olijfolie, groenten, fruit en vis eten en weinig vlees en zuivel, zorgt voor minder kans op dementie en voor een algeheel betere hersengezondheid. Dit mediterraan dieet wordt natuurlijk op grote schaal gevolgd in de mediterrane landen zoals Spanje, Frankrijk en Italië. Hier houdt men er een totaal ander dieet op na dan in de rest van Europa. Toch zien we dat dit dieet steeds meer onze kant op komt. Als we de onderzoekers mogen geloven is dit goed nieuws, want blijven onze hersenen zo langer jong. Welk dieet we ook kiezen, het is fijn om af en toe eens uit de band te springen. Een lekker stukje taart op een verjaardag, een frietje mayo aan het strand of een lekkere zak chips bij het kijken van een film. Vooral op feestjes is het moeilijk om al dat lekkers te weerstaan. En bovendien: samen eten verbroedert, zo ook op bedrijfsborrels- en jubilea. Om als bedrijf een verantwoorde ‘snack’ aan uw medewerkers, klanten of relaties te geven kunt u altijd kiezen voor onze USB stick Taart. De bedrukte USB stick voor iedere feestelijke gelegenheid!


De USB stick Taart: om uw vingers bij af te likken

Als u op zoek bent naar ludieke reclame USB sticks die u kunt laten bedrukken met uw logo of zelfgekozen boodschap dan zijn de leuke USB sticks Taart een schot in de roos. Perfect voor feestelijkheden op uw bedrijf, als weggevertje op beurzen of als cadeau voor uw klanten en relaties naar aanleiding van succesvol jaar of een zoveel jarig bestaan. Wat de gelegenheid ook is, de bedrukte USB stick Taart maakt het nèt even wat specialer. En geheel naar uw wensen bedrukt maken de USB sticks met logo of persoonlijke boodschap veel indruk. Een cadeautje om niet snel te vergeten, en vooral om erg vaak te gaan gebruiken.


USB stick taart ook leuk als verzamelobject

De USB sticks kunnen voor diverse doeleinden gebruikt worden maar zijn sowieso altijd mooie verzamelobjecten. Vervaardigd uit rubber zien ze er uit als echte, kleine taartjes! In het dagelijks gebruik doen de taartjes bovendien niet onder voor andere bedrukte USB sticks. Intern bevatten ze dezelfde chips als al onze andere kwalitatief hoogwaardige sticks. Absolute blijvertjes dus!

Uitgelicht

Houten USB stick Boek USB Stick Twist frosted Houten USB-stick sleutel
     
2GB vanaf € 2,65
8GB vanaf € 2,69
2GB vanaf € 1,83
8GB vanaf € 1,89
2GB vanaf € 2,07
8GB vanaf € 2,13