Inentingen kinderen

15-12-2013

Alle kinderen worden in het begin van hun levensjaren tegen verschillende ziektes ingeënt. Hoewel sommige kinderziekten onschuldig lijken kunnen ze toch ernstige gevolgen hebben en die kun je maar beter vermijden. Het blijft helaas lastig om de kinderen naar het vaccinatiebureau te brengen, omdat zo’n grote naald nog wel eens wil afschrikken. Het zou veel leuker zijn als het alleen maar een speeltje was, zodat de kinderen er zelf eens mee kunnen spelen. Wel eens gedacht aan een usb stick spuit? Leuk voor ouder en kind.

USB stick spuit

U kunt bijvoorbeeld als verplegers een prachtige USB Stick aanbieden waarmee de kinderen kunnen worden beloond nadat ze ingeënt zijn. Het leuke aan deze USB spuit is dat er een echte USB stick binnenin zit. Het is dus naast een grappig en toepasselijk cadeautje ook nog eens erg nuttig. Ouders kunnen bijvoorbeeld belangrijke bestanden met info over inentingen direct opslaan. De USB Geheugenstick Spuit is te krijgen bij Usbstick.nl en is dus een ideaal usb relatiegeschenk voor ouders met kinderen, die ingeënt moeten worden.

Bedrukte usb stick spuit

Bovendien kan uw bedrijfslogo er ideaal opgedrukt worden, waardoor een iedere die deze fascinerende bedrukte usb stick spuit in de handen krijgt uw logo onder ogen krijgt. Zo helpt u de ouders inentingen makkelijker te maken voor hun kinderen en de kinderen kunnen elkaar laten zien hoe stoer ze waren met deze geweldige Spuit. Dat kan weer meer ouders opleveren die hun kinderen toch willen laten inenten. Gevolg is veel meer gezonde kinderen! Help de kinderen inleven met deze spuit, dat maakt het een stuk minder eng voor ze!

Uitgelicht

Mini USB stick Twister USB stick Coin Card Twist Metallic USB
     
2GB vanaf € 1,91
8GB vanaf € 2,03
2GB vanaf € 4,30
8GB vanaf € 4,29
2GB vanaf € 2,16
8GB vanaf € 2,21