Jaarverslag op USB stick

03-12-2012
jaarverslag-op-USB-stick.jpg

Zeker bij grote organisaties zijn jaarverslagen nauwelijks verslagen te noemen. Het overzicht van wat er het afgelopen jaar allemaal is gebeurd is vaak een uitgebreid boekwerk en bevat dan ook een tig aantal pagina’s. In het huidige tijdperk lijkt het nogal achterhaald om jaarverslagen op papier te publiceren. Tegenwoordig gaat immers bijna alles digitaal en worden er zelfs hele boeken gelezen met e-reader.

Wij van usbstick.nl gaan met onze tijd mee en raden aan om jaarverslagen op USB sticks te verspreiden in plaats van op papier. Zo kunnen geinteresseerden er doorheen scrollen en het digitaal bewaren. Een bijkomend voordeel is er middels de zoekoptie trefwoorden gebruikt kunnen worden om gericht te zoeken naar een bepaald hoofdstuk of onderdeel. Op deze manier hoef je niet door heel het verslag heen te bladeren wanneer je op zoek bent naar één gedeelte.

Onze USB sticks zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Wij denken met u mee en bieden een brede variatie aan mogelijkheden, zodat u de USB stick zoveel mogelijk kunt personaliseren. De USB sticks kunnen zo eenvoudig of juist luxe zijn als u wilt. Zo hebben we USB sticks van kunststof, maar ook met een mooi afgewerkte lederen behuizing voor een chique uitstraling. Wij stellen u in staat om alles naar uw smaak te kiezen, zoals de kleur, de grootte en de opslagcapaciteit.

Uitgelicht

Houten USB stick Nature USB stick Nekkoord USB stick Manja
     
2GB vanaf € 3,32
8GB vanaf € 3,61
2GB vanaf € 3,32
8GB vanaf € 3,61
2GB vanaf € 3,07
8GB vanaf € 3,36