Je band promoten met USB-sticks

01-11-2013
band_usb.jpg

Speel je in een beginnende band? Gaaf! Samen muziek maken is een van de leukste dingen die er zijn. Je repeteert elke week hard, en hebt daar vast heel veel plezier in. De muziek wordt steeds beter en jullie repertoire groter. Dat wil je andere mensen natuurlijk graag laten horen tijdens zo veel mogelijk live-optredens! Maar hoe kom je daar aan? Bedrukte USB-sticks kunnen je band helpen aan bekendheid bij alle boekingskantoren!

Je eigen muziek uitdelen

Om een succesvolle band te worden moet je hard werken. Regelmatig optreden in de kroegen en zaaltjes die je leuk vind is niet voor iedereen weggelegd. Er zijn erg veel amateur-bandjes die hetzelfde willen. Optreden op feesten en partijen vraagt zelfs nog meer inspanning: je moet een breed repertoire beheersen dat enkele uren beslaat. En natuurlijk moet je dan ook nog de juiste uitstraling hebben en een zanger of zangeres die van wanten weet. Kortom: heel veel oefenen. En dan? Wat als je band staat als een huis en super strak vier uur door kan spelen? Ook dan komen de boekingen je niet aanwaaien. Je zult je band moeten promoten. Zet je muziek en filmpjes op bedrukte USB-sticks en deel ze overal uit!

Compleet met plaatjes

Bands die zichzelf willen promoten doen dat vaak door het uitdelen van CD’tjes of voorheen zelfs casettebandjes. Maar wie neemt nog de moeite om een CD-speler aan te zetten. De nieuwste laptops hebben soms geen eens een CD-Rom drive meer. Bovendien zijn de mogelijkheden van USB-sticks veel groter. Een bandbio, bandfoto’s, en video-opnames van jullie zet je er gemakkelijk op. Zo promoot je je band veel beter!

Laat maar komen!

De USB-sticks kun je, net als CD-hoesjes, gewoon laten bedrukken. Met een bandlogo of gewoon jullie naam en contactgegevens. Extra leuk is om niet een rechttoe rechtaan USB-stick te nemen, maar bijvoorbeeld in de vorm van een gitaar! Bestel dus snel die Gitaar USB-sticks, zet ze vol fantastisch promotiemateriaal en zorg dat ze bij de juiste mensen terecht komen. Laat de optredens maar komen!

Uitgelicht

Multitool geheugenstick USB stick Bot Ronde ECO USB-stick
     
2GB vanaf € 3,48
8GB vanaf € 3,78
2GB vanaf € 3,32
8GB vanaf € 3,61
2GB vanaf € 3,07
8GB vanaf € 3,36