Klein, maar fijn

24-10-2013
mini-usb.jpg

Een USB stick: niemand kan tegenwoordig meer zonder dit handige, draagbare opslagmiddel. Computercrashes en virussen hoeft u met een goede USB stick niet meer te vrezen. Bovendien kunt u belangrijke rapporten en PowerPointpresentaties moeiteloos vervoeren op een goede USB stick. Ook het werken op verschillende computers en laptops is met een USB stick geen enkel probleem. En het allergrootste voordeel van een USB stick is, dat hij zeer weinig ruimte inneemt. Vindt u ruimtebesparing belangrijk en wilt u zoveel mogelijk data kunnen opslaan op een zo klein mogelijk stickje? Dan is de kleine, maar fijne mini USB stick iets voor u! De prima te bedrukken mini USB stick is ook erg geschikt om weg te geven als promotioneel relatiegeschenk. Een bedrukte mini USB stick zal uw drukbezette zakelijke contacten immers uitstekend van pas komen!

Bedrukte mini USB sticks als promotiemateriaal voor uw bedrijf

Een USB stick is een hulpmiddel dat dagelijks wordt gebruikt; zowel op kantoor als thuis. U kunt slim inspelen op de praktische aard van dit relatiegeschenk door de mini USB stick van uw keuze te laten bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo. Een promotionele bedrukking zal uw zakenrelaties er met grote regelmaat aan herinneren dat zij een zeer bruikbaar cadeau van u hebben ontvangen. Zo krijgen zij in de loop der tijd een positieve associatie met uw bedrijf. Deze vorm van reclame is niet alleen duurzaam, maar ook erg effectief.

Kwalitatieve te bedrukken mini USB sticks bij usbstick.nl

Ziet u maximale promotie op een bedrukt mini geschenk wel zitten? Dan biedt het brede assortiment aan mini USB sticks van usbstick.nl u ongetwijfeld wat u zoekt. De prachtige mini USB sticks in het aanbod lenen zich uitstekend voor bedrukking met uw logo.
Heeft u uw keuze eenmaal gemaakt, dan zorgt usbstick.nl bovendien voor een probleemloze en efficiënte afhandeling van uw bestelling. Uw dierbare zakelijke contacten mogen binnen de kortste keren een professioneel bedrukte mini USB stick in ontvangst nemen!

Uitgelicht

USB stick Camera USB stick Bot USB sleutel Home
     
2GB vanaf € 3,48
8GB vanaf € 3,74
2GB vanaf € 3,48
8GB vanaf € 3,74
2GB vanaf € 3,01
8GB vanaf € 3,25