Knipperende USB sticks

24-01-2013
usbknipperend-95.jpg

Bent u of is uw bedrijf op zoek naar een originele, opvallende USB stick? Dan bent u bij usbstick.nl aan het juiste adres! USB sticks worden steeds populairder dan cadeautje, weggevertje of relatiegeschenk. Het is daarom altijd fijn als een bedrijf zich kan blijven onderscheiden. De knipperende USB stick is daar zeer geschikt voor.

Knipperende USB sticks zijn een nieuwe trend. Ze worden steeds vaker gebruikt omdat ze opvallender zijn dan de gewone USB sticks. Het is daarmee een uitstekende manier om reclame te maken voor uw bedrijf of organisatie. Zoals alle USB sticks bij Usbstick.nl, zijn ook deze sticks te bedrukken met een leuke reclametekst of natuurlijk het logo van uw bedrijf. Aan u de keuze wat u op de sticks laat zetten. Omdat deze USB sticks knipperen, valt de bedrukking nog meer op. Er wordt gebruikt gemaakt van zonnecellen, waardoor de tekst of het logo blijft knipperen. De aandacht wordt hierdoor extra gevestigd op de reclame. Dit is natuurlijk in het voordeel van uw bedrijf en zal de naamsbekendheid beslist ten goede komen.

Nog een voordeel van bedrukte knipperende USB sticks is dat ze minder snel zoek raken. Een bekend probleem voor veel mensen is het vergeten van USB sticks in computers, bijvoorbeeld op het werk of in een bibliotheek. Ook raken mensen hun stick vaak kwijt. Ze zijn immers klein en onopvallend. Niets is vervelender dan een USB stick met belangrijke documenten of foto’s die zoek is geraakt. Een knipperende USB stick is dan ook een uitstekende oplossing, een flakkerend lichtje je in je ooghoek is een goede manier om je USB stick niet te vergeten.

Er zijn daarmee vele voordelen om eens te kiezen voor een knipperende USB stick. Uw bedrijf maakt er reclame mee, de naamsbekendheid wordt vergroot. Bovendien vergeten de ontvangers hun bedrukte USB stick, met wellicht belangrijke gegevens, minder snel. Daarvoor zullen ze u dankbaar zijn en niet snel meer vergeten. Een uitstekend relatiegeschenk!

Uitgelicht

Houten USB stick Boek Houten USB stick Nature Promotie USB Memory stick Sanny
     
2GB vanaf € 3,24
8GB vanaf € 3,53
2GB vanaf € 3,32
8GB vanaf € 3,61
2GB vanaf € 3,07
8GB vanaf € 3,36