Koffer vol met vakantiefoto

26-10-2013
koffer-usb.jpg

De vakantie is afgelopen en u blijft zitten met een overschot aan vakantiekiekjes. Ideaal op te bergen in de USB stick Koffer.

De herfstvakantie is helaas voor velen weer voorbij. Zonnige relaxte weken zijn omgevlogen en de harde realiteit in de vorm van werken of studeren is weer begonnen. Maar, gelukkig hebben we de foto’s nog! Heerlijke vakantiekiekjes van een cocktailtje op een zonovergoten strand of stoer bewijsmateriaal van een pittige backpacktocht door de Ardennen. Na jaren vakantie raken de vakantiefoto’s vaak wat in chaos op de computer. Een documentje hier en een bestandje daar. Usbtick.nl heeft de oplossing!

Orde op zaken met Koffer USB-sticks

Wordt u helemaal gek van de chaos van foto’s op uw computer? De afbeelding zijn er natuurlijk om nog eens even lekker na te genieten van al die mooie vakanties. Met een USB stick in de vorm van een koffer heeft u de ultieme oplossing. Hierop kunt u al uw vakantiekiekjes netjes ordenen. Zo is het geheugen van uw pc weer geordend en vrij van chaotische prullaria. U kunt wanneer u wilt uw Koffer USB-stick erbij halen als u weer even weg wilt mijmeren naar die goede vakantietijd. Hoe komt u aan een usb stick in de vorm van een koffer? Laat deze maken door usbstick.nl. Kijk onder de categorie "custom made usb sticks" voor de mogelijkheden.

Koffer USB stick is een pakkend relatiegeschenk

Met de Koffer USB stick heeft u een pakkend relatiegeschenk in uw handen in deze periode zo vlak na de vakantie. Gun uw relaties orde op de laptop en een goede herinnering aan de vakantie door ze met dit relatiegeschenk te verrassen. Ook nog eens ideaal te bedrukken met uw bedrijfslogo, zodat uw naam flink verspreid kan worden. Voor meer info kunt u bellen met onze klantenservice op 0315-362515. En zo gaan we met een koffer vol vakantiefoto’s vol goede moed verder naar de volgende vakantie.

Uitgelicht

Luxe USB stick pen Sydney USB stick gloeilamp Houten USB stick Future met sleutelhanger
     
2GB vanaf € 3,48
8GB vanaf € 3,78
2GB vanaf € 3,57
8GB vanaf € 3,86
2GB vanaf € 3,24
8GB vanaf € 3,53