Koninginnedag 2011

31-03-2011
Koninginnedag3.jpg

Over een maand is het weer zover, het nationale volksfeest van Nederland: Koninginnedag. Een nationale feestdag die we al sinds de 19e eeuw met elkaar vieren. In 1885 werd de eerste "Prinsessendag" georganiseerd, speciaal voor de verjaardag van de jonge prinses Wilhelmina. Na de dood van Koning Willem lll werd Prinsessendag omgetoverd tot Koninginnedag: de dag om de nationale eenheid te benadrukken. In de loop der jaren is de inhoud van Koninginnedag sterk veranderd. Was het in de beginjaren vooral een feest gericht op kinderen, in de tijd van Koningin Juliana draaide alles om een defilé. Sinds onze huidige koningin aan de macht is, heeft Koninginnedag de informele sfeer gekregen die wij allen kennen. De koningin en haar familie bezoekt één of twee plaatsen in Nederland, overal zijn openluchtvieringen, vlooienmarkten. "Queens Day" is één van de belangrijkste evenementen van het jaar voor Amsterdam.

Bent u goed voorbereid?

Een groot aantal Nederlanders bereid zich al vroegtijdig voor op deze feestdag. In welke stad zal het feest gevierd gaan worden? Is er nog genoeg oranje kleding in huis en zijn de fotocamera's opgeladen? Toch kan niet iedereen de gehele dag genieten van deze feestvreugde. De meeste winkeliers openen op deze, voor de meeste Nederlanders verplichte vrije dag, toch hun winkels voor het publiek. De ideale manier om een ander publiek te bereiken en uw organisatie op een originele manier onder de aandacht te brengen.

Stuur personeel de straten op in een opvallende promotie-outfit en met vele usb sticks als giveaway. Zorg voor een opvallend model, duidelijk voorzien van uw logo en/of reclameslogan. Op de stick kunt u door ons data laten plaatsen. Zo hoeft uw personeel het feestend publiek niet lang op te houden met een informatief gesprek en kunnen de ontvangers in alle rust thuis uw bedrijfsinformatie doorlezen. Wilt u voorkomen dat de usb sticks verloren gaan in het feestgedruis? Kies dan voor een usb stick sleutelhanger of usb stick voorzien van een keycord.

Ook in uw winkel kan een usb stick van pas komen als ondersteunend promotie artikel. Een dag waarop potentiële klanten uw winkel in en uit lopen is de uitgelezen gelezenheid om te stunten met topartikelen. Plaats ze op een opvallende plek in de zaak en stel één van uw medewerkers beschikbaar als vraagbaak. Grote kans dat u geïnteresseerde mensen treft, die liever op een ander moment overgaan tot de overeenkomst. Geef ze naast uw visitekaartje een usb stick mee, voorzien van uw bedrijfsinformatie, prijslijst en productinformatie.

Perfecte give-aways

Tijdens Koninginnedag is het ieder jaar weer topdrukte in de steden. Logisch dat u er verzekerd van wilt zijn dat u genoeg promotie artikelen in huis hebt. Een grote order kan echter, niet geheel bedoeld, ook behoorlijk in de kosten oplopen. Neemt u eens een kijkje naar onze standaard usb sticks. Eenvoudige, toch onderscheidende ontwerpen die uitstekend aan uw wensen aan te passen zijn. De sticks zijn leverbaar in uw eigen huisstijlkleuren of in flitsend oranje en rood-wit-blauw.

Een aanrader? Dat is onze bestseller: de usb stick Twist. Deze usb stick heeft een kunststof behuizing met een metalen frame, waardoor hij een luxueuse uitstraling heeft en zich uitstekend leent voor lasergravering. Wij kunnen deze goedkope usb stick, voorzien van een bedrukking, binnen één week aan u leveren. Snel, makkelijk en leuk!

Uitgelicht

Kartonnen USB stick Green Choice Full colour USB stick Doming Ronde ECO USB-stick
     
2GB vanaf € 3,64
8GB vanaf € 3,65
2GB vanaf € 4,30
8GB vanaf € 4,29
2GB vanaf € 2,07
8GB vanaf € 2,13