Laat koning winter maar komen met de USB stick Sneeuwpop

03-01-2014
sneeuwpop.jpg

Het einde van de Hollandse zomer nadert met rasse schreden. Gelukkig was het een fantastische zomer! Weinig regen, heerlijke temperaturen met hier en daar zelfs een aantal tropische dagen. Vakantiegangers die in eigen land zijn gebleven hebben de tijd van hun leven gehad wat het weer betreft. Met het einde van de zomer in zicht kunnen we met z’n allen nog even terugdenken aan de heerlijk lange zomeravonden, de diverse gezellige barbecues en alle andere zomerse activiteiten. Veel mensen zien als een berg op tegen de komende herfst en winter. Lage temperaturen, sneeuw, ijzel en veel wind. Dit klinkt natuurlijk ook niet leuk. Gelukkig hebben ook deze twee seizoenen altijd wat moois te bieden. Lange wandelingen door een roodgekleurd bos of op een winderig strand. Gezellig op de bank met een kop warme chocomel. Als het meezit komt er in de winter misschien wel een Elfstedentocht! Wij van Usbstick.nl zijn positief ingesteld en zeggen daarom: laat koning winter maar komen. Speciaal voor deze gelegenheid willen we ons winterse relatiegeschenk, de USB stick Sneeuwpop, onder de aandacht brengen. In de categorie bedrukte USB sticks voor de winter scoren de sneeuwpoppen gegarandeerd goed!

Reclame met een ijskoude maar vrolijke usb

De USB sticks vermomd als vrolijk kijkende sneeuwpoppen vormen het perfecte relatiegeschenk voor deze winter. Want wat is er nu leuker dan een doos vol sneeuwpoppen die als reclame USB sticks bij uw klanten en relaties terecht gaan komen? De USB stick lijkt sprekend op een echte sneeuwpop, compleet met knopen, een hoed en grappige stakerige armen. De USB sticks Sneeuwpoppen zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardig rubber en bestaan uit twee verschillende delen. U kunt er zelfs voor kiezen om de reclame USB sticks te laten voorzien van een sleutelhanger zodat de sneeuwpop ook makkelijk meegenomen kan worden. Ideaal voor thuis en op het werk!

Een onderscheidend bedrukt relatiegeschenk

Met bedrukte USB sticks in de vorm van een sneeuwpop kunt u uzelf als bedrijf onderscheiden van de concurrentie. Door een leuk winters geschenk te geven aan uw klanten en relaties versterkt u de banden tijdens deze koude periode. Met uw logo of tekst duidelijk op de sticks gedrukt blijven de banden bovendien niet alleen sterk maar ook warm! Zo helpt deze kleine sneeuwpop u met het vestigen en behouden van uw goede naam.

Uitgelicht

USB pen Laserpointer USB stick Wijnkurk Full colour USB stick Doming
     
2GB vanaf € 3,48
8GB vanaf € 3,78
2GB vanaf € 3,24
8GB vanaf € 3,53
2GB vanaf € 4,23
8GB vanaf € 4,52