Lachen is gezond

12-12-2013
usb stick pinda.jpg

Wereldwijd zijn er talloze wetenschappers die dagelijks onderzoek doen naar de mogelijke effecten van lachen. Lachen is gezond, zoveel is inmiddels na jaren onderzoek duidelijk geworden. Als we lachen worden er bepaalde stoffen in onze hersenen aangemaakt die ervoor zorgen dat we ons lekker voelen. Een soort ‘natural high’ dus. Natuurlijk ziet een lachend gezicht er bovendien ook vriendelijker uit dan een boos gezicht. De wereld zou met andere woorden een leukere plek zijn als iedereen eens wat meer zou lachen. Dit lachen kunt u bijvoorbeeld bij uw relaties teweeg brengen met grappige usbsticks.


Humor en bedrukte usb sticks

Humor is belangrijk want zonder humor geen lach. In Nederland hebben we een geweldige humor-traditie. Denk maar eens aan André van Duin met zijn slapstick-achtige sketches. Ook op cabaretgebied is het in ons land goed toeven. Van Herman Finkers tot Hans Teeuwen en van Freek de Jonge tot Najib Amhali, ons kleine landje heeft een enorme hoeveelheid professionele grappenmakers. Om als bedrijf een goede relatie met uw klanten te hebben kan humor een fantastisch middel zijn. Om dit te bereiken moet u zeker eens overwegen om grappige bedrukte USB sticks weg te geven als relatiegeschenk!


USB sticks in een grappige vorm

Wat dacht u bijvoorbeeld van een USB stick in de vorm van een komische sneeuwpop of een leuke lachende pinda? Deze USB sticks zorgen gegarandeerd voor een lach op ieders gezicht. Ook leuk zijn de USB sticks vermomd als schattige aapjes. Iedere stick kan uiteraard worden bedrukt met uw logo, naam of boodschap, zodat ze een persoonlijk en promotioneel tintje meekrijgen!
Met deze en nog veel meer leuke USB sticks hebt u de lachers zeker op uw hand. En wat is er nu een beter promotiemiddel dan een staaltje onvervalste humor?

Wilt u nog advies van één van onze goedlachse medewerkers, neem dan contact met ons op via 0315-632515 of via het contactformulier.

Uitgelicht

USB stick Wijnkurk Laptopset met USB stick USB stick stylus LED
     
2GB vanaf € 2,65
8GB vanaf € 2,69
2GB vanaf € 4,63
8GB vanaf € 4,61
2GB vanaf € 2,16
8GB vanaf € 2,21