Legoland

26-02-2013
usblego-128.jpg

Legoland is een pretparkketen van het bekendste speelgoed van de wereld: LEGO! Vele kinderen en tieners zijn met het speelgoed opgegroeid. Niet verwonderlijk dus dat de attractieparken zo populair zijn. Maak promotie voor Legoland met behulp van de Bouwsteen USB-stick!

In Nederland is nog geen Legoland te vinden. Wie er een bezoeken wil, de bekendste in Denemarken, moet dus in de buurt op vakantie. En daar kunnen weer een hoop bedrijven van profiteren. U wellicht ook. Biedt u vakanties aan, busreizen, wellicht reisproducten als tassen en koffers? Dan kunt u ook een graantje meepikken van de populariteit van het Deense familiepark. Maak reclame voor uw product in relatie tot Legoland! Bijvoorbeeld met een LEGO-opstelling. Of door het weggeven van wel iets heel origineels: een bedrukte USB-stick in de vorm van een LEGO-blokje.

De USB-stick bouwsteen ziet eruit als het bekende blokje LEGO, met acht rondjes op de bovenkant. Wie hem uit elkaar trekt, heeft echter ineens twee blokjes lego, waarvan één een USB-stick blijkt te zijn. Ontzettend grappig én origineel als promotieartikel. Als u de sticks weggeeft om Legoland te promoten, zet er dan al informatie op. Bijvoorbeeld over de mogelijkheden om met uw organisatie op vakantie te gaan naar Legoland. Een filmpje, en PFD, etc.: op een USB-stick kunt u het allemaal kwijt. Op de zijkant van het ‘blokje’ kunt u zelfs nog uw bedrijfslogo laten drukken. Zo maakt u promotie voor LEGO-land en voor uzelf op een zeer leuke en ‘speelse’ wijze.

Uitgelicht

Houten USB stick Future met sleutelhanger USB stick Nekkoord Promotie USB Memory stick Sanny
     
2GB vanaf € 3,40
8GB vanaf € 3,66
2GB vanaf € 3,48
8GB vanaf € 3,74
2GB vanaf € 3,24
8GB vanaf € 3,49