Luxe USB sticks als directie geschenk

12-01-2011
usbdirectie-50.jpg

De levertijd die wij aanhouden is over het algemeen 12-15 werkdagen. Enkele speciale modellen die u kunt vinden onder 'USB stick specials' hebben een langere levertijd van ca. 20-25 werkdagen. Uit ervaring kunnen wij zeggen dat de levertijden over het algemeen een stuk sneller zijn dan opgegeven.

Heeft u een bepaalde deadline? Neem dan contact met ons op en wij zullen kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn hebben wij enkele voorraad USB sticks die wij snel en binnen 1 week kunnen leveren.

LUXE USB STICK PENNEN

Als extra luxe lijn binnen ons assortiment hebben wij de luxe USB stick pennen. Deze USB sticks zijn weggewerkt in strak vormgegeven design balpennen en zijn multifunctioneel. Onze luxe USB pen Laserpointer kan bijvoorbeeld niet alleen schrijven of als USB stick worden gebruikt, hij is ook uitgerust met een echte laserpointer.

EEN PERSOONLIJK RELATIEGESCHENK

Wilt u uw relatiegeschenk op directieniveau nog persoonlijker maken, dan kunt u snel en gemakkelijk USB sticks door ons laten bedrukken. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een opdruk van uw eigen bedrijfslogo of voor een persoonlijke boodschap voor uw relaties. Het bedrukken van de USB sticks zal plaatsvinden in onze eigen drukkerij, waardoor wij uw relatiegeschenk snel kunnen leveren.

Uitgelicht

Luxe USB memory stick Exclusive Aluminium USB stick Cem Promotie USB Memory stick Sanny
     
2GB vanaf € 3,57
8GB vanaf € 3,82
2GB vanaf € 3,32
8GB vanaf € 3,57
2GB vanaf € 3,24
8GB vanaf € 3,49