Maak een statement met een rubberen USB stick-armband!

16-01-2014
armband.jpg

Talloze goede doelen verkopen tegenwoordig gekleurde rubberen armbandjes met een boodschap of logo erop gedrukt. De drager van dit hebbeding steunt het doel hiermee niet alleen financieel, maar laat ook zien dat hij het doel ondersteunt door het bandje met trots te dragen. Als we voorheen een goed doel wilden steunen konden we niet veel meer doen dan geld doneren. In een tijd waarin we het steeds belangrijker vinden om anderen te tonen wie we zijn, bijvoorbeeld via social media, is het daarom een goede vondst om mensen aan een goed doel te verbinden met een opvallend sieraad in de vorm van een rubberen bandje.

USB stick armbandjes

Het is niet de bedoeling dat we onze armen volhangen met deze bandjes. Nee, het gaat om een bewuste keuze. De rubberen bandjes hebben inmiddels ook de overstap gemaakt naar een wat meer commerciëler gebruik. Ook bedrijven en andere instanties maken reclame via de leuke bandjes. Bij Usbstick.nl hebben we nu een wel heel bijzonder rubberen armbandje: een exemplaar met USB stick! Uiteraard te bedrukken met uw logo zodat uw boodschap duidelijk de wereld in komt.

USB stick als spraakmakend relatiegeschenk

Zo’n rubberen armband met een geïntegreerde USB stick is naast een uitstekend promotiemiddel natuurlijk ook gewoon een hip en handig hebbedingetje. Uw klanten en relaties zullen hun belangrijke gegevens nooit meer kwijt zijn. Gewoon even het armbandje afdoen en ze hebben toegang tot al hun gegevens.
Ondertussen is uw logo of naam natuurlijk goed zichtbaar en bent u – samen met het armbandje zelf – het onderwerp van gesprek! De bandjes zijn volledig te personaliseren en zijn zelfs verkrijgbaar in uw eigen huisstijlkleur. Een niet te missen relatiegeschenk dus!

Uitgelicht

Luxe leren USB stick sleutelhanger USB stick Bouwsteen USB Stick Twist
     
2GB vanaf € 3,57
8GB vanaf € 3,82
2GB vanaf € 3,48
8GB vanaf € 3,74
2GB vanaf € 3,15
8GB vanaf € 3,41