Maakt u de juiste keuze?

23-03-2011
vraagteken.jpg

Relatiegeschenken zijn van grote toegevoegde waarde als het gaat om aanboren, opbouwen en versterken van duurzame relaties. Met een zorgvuldig gekozen relatiegeschenk kunt u zich op originele wijze onderscheiden van de concurrent en op subtiele wijze de business uw kant op trekken. Het aanbod in relatiegeschenken is enorm en neemt nog steeds toe. Een absolute topper binnen het uitgebreide assortiment relatiegeschenken is de USB stick. Leverbaar in vele verschillende modellen en opslagcapaciteiten. Kortom: voor ieder wat wils!

Een passende USB stick voor ieder segment

De USB stick kan op verschillende manieren worden ingezet. De standaard sticks in de goedkopere prijsklasse lenen zich uitstekend als giveaway tijdens bijvoorbeeld beurzen, seminars en congressen. Deze USB sticks zijn eenvoudig te leveren in uw eigen huiskleuren en kunnen in onze eigen, moderne drukkerij worden voorzien van uw logo of persoonlijke boodschap.

Wilt u liever een model dat aansluit op de branche waarin u werkzaam bent en die daardoor herkenbaar is voor het publiek? Dan biedt onze collectie USB stick specials wellicht een uitkomst. Originele USB sticks in de meest uiteenlopende ontwerpen. Wat dacht u van een slagroomtaart voor bakkerijen of feesten, een brandblusser voor brandweerkazernes, een sleutel voor makelaars of een fotocamera voor journalisten en fotograven?

Bent u echter op zoek naar een relatiegeschenk voor het luxere segment, dan kunnen wij u met trots onze luxueuse lederen USB sticks en multifunctionele USB stick pennen presenteren. Is de USB stick die u in uw gedachten heeft niet in ons assortiment opgenomen, dan is er bij usbstick.nl geen nood aan man. Wij bieden u de mogelijkheid om uw eigen USB stick te ontwerpen. Samen met ons ervaren grafische team kunt u de stick volledig naar uw wens ontwerpen. Met de zogenoemde custom made usb stick bent u verzekerd van een uniek relatiegeschenk.

Deskundig verkoopteam

Dat het moeilijk is om uit dit grote aanbod de juiste keuze te maken begrijpen wij bij usbstick.nl maar al te goed. Om u zo goed mogelijk te kunnen begeleiden in uw keuze, kunt u voor al uw vragen contact opnemen met ons deskundige verkoopteam. Bij Stravers Promotions beschikken wij over een database met ruim 35.000 klanten die wij met regelmaat voorzien van promotiemateriaal en relatiegeschenken. Combineer dit met de jarenlange ervaring van ons toegewijde verkoopteam en u bent verzekerd van een goed onderbouwd advies. Met dank aan de kennis die ons team in de voorbije jaren heeft opgedaan zijn zij in staat om al uw vragen te beantwoorden.

U kunt ons verkoopteam eenvoudig bereiken door het contactformulier op onze website usbstick.nl in te vullen, door een e-mail te sturen naar: info@stravers.nl of door telefonisch contact op te nemen op telefoonnummer 0315-632515.

Wij zijn telefonisch bereikbaar op: Maandag van 09.30 tot 12.00 en van 12.30 tot 17.00 Dinsdag t/m donderdag van 08.30 tot 12.00 en van 12.30 tot 17.00 Vrijdag van 08.30 tot 12.00 en van 12.30 tot 16.00

Uitgelicht

USB stick Champagnekurk USB stick Wijnkurk USB stick huis
     
2GB vanaf € 3,73
8GB vanaf € 3,99
2GB vanaf € 3,40
8GB vanaf € 3,66
2GB vanaf € 4,39
8GB vanaf € 4,65