Meer dan duizend woorden

30-01-2013
usbcamera-101.jpg

Een foto zegt meer dan duizend woorden. Deze uitspraak komt u wellicht bekend voor. Het is waar dat een foto soms beelden kan vangen die niet in woorden uit te drukken zijn. Op dezelfde manier zegt een gebaar soms ook meer dan duizend woorden. Iemand bedanken door een geschenk te geven, zegt bijvoorbeeld vaak meer dan het houden van een speech. Hoe klein het geschenk ook is, u laat even zien dat u aan ontvanger heeft gedacht. Bij usbstick.nl weten we dat. Daarom hebben we allerlei verschillende soorten USB sticks in ons assortiment om weg te geven als relatiegeschenk of promotiemiddel.

Nu hebben we ook een USB stick in een wel heel speciale vorm: een usb fototoestel. Voor bedrijven die foto’s maken voor relaties kan deze usb stick een erg leuk weggevertje zijn. Misschien wel om de bestelde foto’s af te leveren op de mooie en passende USB stick. Maar ook voor andere bedrijven is de usb camera natuurlijk een leuk relatiegeschenk, dat iedereen vast en zeker zal kunnen waarderen. Al is het alleen maar omdat de lente er straks weer aan komt en steeds meer mensen de deur uit gaan om mooie foto’s te maken. Die foto’s kunnen opgeslagen worden op een USB stick en zo handig vervoerd worden.

Uiteraard kunnen we uw USB stick bedrukken met de naam of het logo van uw bedrijf, zodat uw relaties nooit zullen vergeten aan wie ze dat leuke en handige geschenk te danken hebben, waar ze al jaren van genieten. De bedrukte USB sticks van usbstick.nl gaan namelijk lange tijd mee, want zijn van goede kwaliteit.

Zeg ook meer dan duizend woorden met dit originele USB stick relatiegeschenk van usbstick.nl.

Uitgelicht

Luxe leren USB stick sleutelhanger USB stick Camera USB stick Champagnekurk
     
2GB vanaf € 3,40
8GB vanaf € 3,69
2GB vanaf € 3,32
8GB vanaf € 3,61
2GB vanaf € 3,57
8GB vanaf € 3,86