Meest populaire USB sticks tot nu toe

22-03-2011
top-3-usb-sticks.jpg

We zijn al weer een eind op weg in 2011 en de tijd is aangebroken om te evalueren welke USB sticks tot nu toe populair gebleken zijn aan de hand van het aantal verkochte exemplaren. Al vele jaren staat de USB stick Twist steevast op nummer één en wij zijn dan ook erg benieuwd hoe de verhoudingen dit jaar liggen.

Op een goede derde plaats vinden wij de USB Dudes die eruit zien als echte poppetjes met beweegbare benen en armen. Opvallend is dat de custom made versie waarbij men de USB dude helemaal in eigen uitvoering kan laten maken steeds meer verkocht wordt. De prijzen die hoger liggen dan de standaard uitvoeringen neemt men blijkbaar voor lief.

Op de tweede plaats staat de USB stick Creditcard met bijna 24.000 verkochte exemplaren tot nu toe. De USB stick Creditcards worden veelal ingezet door bedrijven die een model zoeken om toe te voegen bij mailings.

Ook worden de Creditcard USB sticks weggegeven als een soort visitekaartje met een fraaie full colour afbeelding van producten, diensten en de contactgegevens. Ook moeten wij de USB stick Creditcard regelmatig met data dupliceren waarbij er vaak gekozen wordt voor een bedrijfsfilm in combinatie met een productaanbod.

Banken hebben de USB stick Creditcard ook ontdekt als marketinginstrument. Wij hebben een tijd geleden fraaie full colour creditcards mogen ontwikkelen voor de Rabobank en ABN Amro.

Steevast op de eerste plaats staat nog steeds de USB stick Twist die haar populariteit te danken heeft aan een fraai design in combinatie met een zeer gunstige prijsstelling.

De USB stick Twist behoren tot de meest goedkope groep USB sticks die wij in ons assortiment hebben en zijn een uitstekend reclamebord namens uw organisatie wanneer u ervoor kiest om de USB sticks gratis in uw eigen huisstijlkleur te laten maken. De samenhang van een behuizing in uw eigen huisstijlkleur en de bedrukking in uw originele PMS kleuren zorgt ervoor dat het geheel klopt.

Hoge verwachtingen

Binnen de huidige top 3 zijn geen verrassingen te constateren. Uiteraard zijn er wel USB sticks die dicht tegen de grens van de top 3 aanzitten en waar wij in de toekomst ook zeer hoge verwachtingen van hebben.

De vastgoedmarkt is langzamerhand weer aan het aantrekken en ook de banken doen op het gebied van hypotheken goede zaken. De huizenmarkt is in beweging en dat kunnen wij merken aan de verkoop van onze USB Sleutel die veelal cadeau wordt gedaan bij het sluiten van een zakelijke deal.

Ook wordt de USB stick Sleutel steeds vaker ingezet als relatiegeschenk onder het mom van 'de sleutel tot succes'. De USB stick sleutel is een handige gadget doordat deze op eenvoudige wijze aan uw sleutelbos bevestigd kan worden en u uw data altijd bij de hand heeft.

Uitgelicht

USB pen Elegance Houten USB stick Environment met nekkoord USB stick creditcard met flesopener
     
2GB vanaf € 3,65
8GB vanaf € 3,90
2GB vanaf € 3,48
8GB vanaf € 3,74
2GB vanaf € 3,65
8GB vanaf € 3,90