Merci!

08-01-2013
merci+usb+stick-79.jpg

Wilt u uw relaties op een originele manier bedanken voor de samenwerking in het afgelopen jaar of voor het overwerken in een extra drukke periode? Dan heeft u waarschijnlijk al aan verschillende opties gedacht. Het is belangrijk dat zo’n geschenk te betalen is en er leuk uitziet, maar nog belangrijker is dat het origineel is en praktisch, want dan zullen uw relaties het niet snel vergeten. Denk in dat geval vooral eens aan een voor u op maat gemaakte USB stick, bijvoorbeeld in de vorm van een merci reepje.

Hoe vaak heeft u al een doosje Merci-chocolade van iemand gehad of aan iemand gegeven? Het is natuurlijk een hele leuke manier om iemand te bedanken, maar heel origineel is het niet en uw relaties ontvangen er waarschijnlijk ook meerdere. Wat wèl erg origineel is, is een USB-stick in de vorm van een reepje Merci-chocolade! Het ziet er precies hetzelfde uit als de beroemde chocoladereepjes, maar het raakt niet op en bovendien is het te bedrukken met de naam of het logo van uw bedrijf. En desgewenst kunt u er bij Usbstick.nl ook al iets op laten zetten. Een bedrijfspresentatie bijvoorbeeld.

Met een bedrukte USB-stick geeft u het relatiegeschenk een persoonlijk tintje, en als die bedrukte USB er dan ook nog uitziet als Merci-chocolade, laat u uw relaties duidelijk zien dat u uw best heeft gedaan bij het zoeken naar een origineel geschenk. Iedere keer wanneer ze een bestand mee moeten nemen en daarvoor uw USB-stick gebruiken, zullen ze even denken aan uw bedrijf, vooral als uw naam er ook op staat.

Met een USB stick uit de categorie USB specials van usbstick.nl kunt u dus een goede, originele, “smakelijke” indruk achter laten om te laten merken dat u toch even aan uw relaties denkt. Wilt u een custom made USB stick, neemt u dan contact op met onze klantenservice via 0315-632515. Onze medewerkers kunnen met u overleggen welke mogelijkheden er zijn op het gebied van een voor u op maat gemaakte USB stick.

Gerelateerde categorieën

Uitgelicht

Houten USB stick Boek Houten USB stick Twister USB Stick Twist Type C
     
2GB vanaf € 3,40
8GB vanaf € 3,66
2GB vanaf € 3,48
8GB vanaf € 3,74
2GB vanaf € 4,39
8GB vanaf € 4,65