Met een bedrukte USB stick in de vorm van een shirt meedoen

11-07-2013
shirt-usb-174.jpg

De Nederlandse voetbalcompetitie is inmiddels afgelopen. Alle profvoetballers genieten van een welverdiende vakantie en denken nog even niet aan de trainingen, wedstrijden en vergaderingen die gaan komen. Competitiejaar 2013/2014 belooft weer een spannende strijd te worden. Gaat het weer tussen PSV, Ajax en Feyenoord? Of weten andere clubs zoals AZ, FC Twente of misschien zelfs Heerenveen een mooie plek op de ranglijst te veroveren? De bal is rond en kan dus alle kanten op rollen, zullen we maar zeggen! Ook bij usbstick.nl

Bedrukte usbstick in de vorm van een shirt

Ook op het internationale voetbaltoneel staat er in 2014 een prachtig toernooi op de planning: het WK voetbal in Braziliƫ. Ook hier weten we niet hoe de bal zal rollen. Wat we alvast wel kunnen voorspellen is dat Spanje, de titelverdediger, een goede kans maakt om het in ieder geval ver te schoppen. Voor wat betreft het Nederlands elftal blijft het koffiedikkijken. Hopelijk heeft Louis van Gaal er een sterk team van kunnen smeden. Om als bedrijf alvast in te spelen op het mooie voetbaljaar dat voor de deur staat kunt u bij usbstick.nl terecht voor een USB stick in de vorm van een voetbal shirt! Geheel naar uw wensen te bedrukken en daarmee een geweldig usb relatiegeschenk!

Welk bedrukt usb shirt wordt het?

U kunt kiezen voor een shirt in de stijl van het shirt van FC Barcelona, misschien wel de beste club ter wereld. Vanaf 250 stuks kunt u echter ook uw eigen shirt ontwerpen. Leuk als cadeautje voor uw werknemers, compleet met uw bedrijfslogo erop gedrukt. Maar natuurlijk ook leuk als geschenk voor uw relaties, zo’n handige en hoogst originele bedrukte USB stick.

Bereid u en uw klanten, relaties en werknemers alvast voor op het voetbalseizoen met een bijpassende USB stick in de vorm van een shirt. U zult daarmee gegarandeerd scoren!

Wij dagen u alvast uit een vrijblijvende offerte aan te vragen. Dat kan via onze website of bel: 0315-632515.

Uitgelicht

Gerecyclede papieren USB stick Recycle USB stick Nekkoord USB stick Square Card
     
2GB vanaf € 2,65
8GB vanaf € 2,69
2GB vanaf € 2,98
8GB vanaf € 3,01
2GB vanaf € 4,30
8GB vanaf € 4,29