Met een hippe USB stick pen blijft schrijven

15-07-2013
pen-usb-178.jpg

We beginnen er al vroeg mee, op de basisschool, leren schrijven. Op het eerste gezicht lijkt het een onmogelijke opgaaf. Hoe moet je als kind ooit al die raadselachtige vormpjes en kronkeltjes ontcijferen? Toch gaat het na veel oefenen altijd vanzelf. Wij mensen hebben namelijk een aangeboren taalgevoel, waardoor het slechts een kwestie van tijd is voordat we de wondere wereld van het geschreven woord gaan ontdekken en doorgronden. Eén ding is zeker: de (usb)pen leren we allemaal hanteren.

We kunnen lezen en schrijven met een usb pen als relatiegeschenk

Bij het ene kind gaat het wat langzamer dan bij het andere, maar uiteindelijk bereikt iedereen hetzelfde doel: kunnen lezen en schrijven. Ieder kind ontwikkelt een eigen handschrift en kiest ervoor om met de linker- of de rechterhand te schrijven. Dit laatste is vaak een gevoelskwestie.

Tegenwoordig is er steeds minder noodzaak om te schrijven. Met onze computer, tablet en smartphone typen we namelijk. Toch is schrijven allerminst ouderwets en nog altijd van groot belang. Schrijven lijkt misschien wat ouderwets maar dat is het zeker niet. Helemaal niet met een pen die tevens dienst doet als USB stick! Het ideale te bedrukken relatiegeschenk in een tijd waarin schrijven maar ook typen van groot belang is.

USB stick pennen

De USB stick pennen in ons assortiment hebben stuk voor stuk een luxe uitstraling en liggen heerlijk in de hand. De perfecte schrijfgezellen dus. Naast de usb stick Elegance, de Milaan, de Sydney en de Paris, onze vaste selectie te bedrukken USB stick pennen, hebben we nu een wel heel bijzondere stick: de stick + pen + laserpointer! De handige all-in-one voor op kantoor. Elke USB stick pen als relatiegeschenk kan worden bedrukt met uw logo of boodschap. Hiermee geeft uw een wel heel bijzonder relatiegeschenk.


Ga voor multifunctioneel met onze USB stick pennen: het meest bruikbare relatiegeschenk op de markt! En wilt u nog advies bij het maken van een keuze, neem dan contact op met onze klantenservice via 0315-632515

Uitgelicht

Full colour USB stick Button USB stick Bot USB Stick Twist
     
2GB vanaf € 3,40
8GB vanaf € 3,69
2GB vanaf € 3,32
8GB vanaf € 3,61
2GB vanaf € 2,99
8GB vanaf € 3,28