Met usbstick.nl de wereld rond!

09-02-2013
usbnewyork-111.jpg

Mensen houden ervan om te reizen. Of het nu gaat om een heerlijke stedentrip naar Barcelona, Praag of Berlijn, of een luie vakantie naar de stranden van Kreta, Mexico of de Malediven, we trekken er maar al te graag op uit. Dat is ook niet vreemd natuurlijk, want een tripje doet een mens goed. Wie houdt er nu niet van om af en toe de dagelijkse sleur te doorbreken en een heel ander deel van de wereld te bezoeken? Door te proeven van andere culturen leer je de wereld om je heen te waarderen en leer je misschien wel meer over jezelf. Reizen is zonder twijfel ook de beste manier om je spreekwoordelijke batterij op te laden. Zelfs wanneer je kiest voor een reis naar een drukke stad als New York zul je ontdekken dat je energiek en verrijkt thuiskomt. Om dit fijne reisgevoel vast te houden kun je nu ook met je USB stick ‘de wereld rond’!

Bij usbstick.nl hebben we namelijk een leuke collectie USB sticks met een werelds thema. De handige gadgets zijn namelijk vernoemd naar diverse wereldsteden. Deze bijzondere USB sticks hebben stuk voor stuk een luxe uitstraling. Wat dacht je bijvoorbeeld van ‘Paris’, onze USB stick die tevens fungeert als pen. Ook ‘New York’, een handzame inklapbare USB stick, is een echte eyecatcher. Ben je op zoek naar een mooi usb relatiegeschenk waarmee je je klanten of relaties dat heerlijke reisgevoel wilt geven? Neem dan zeker een kijkje bij deze speciale serie USB sticks.

Omdat je je relaties natuurlijk een uniek geschenk wilt geven dat ook dient als reclamemiddel kun je de bedrukte USB stick geheel naar je eigen wensen door ons laten bedrukken. De finishing touch voor dit wereldse cadeau!

Uitgelicht

Twist Metallic USB USB-stick Venice Recycle USB Stick Twist
     
2GB vanaf € 3,32
8GB vanaf € 3,57
2GB vanaf € 3,32
8GB vanaf € 3,57
2GB vanaf € 3,15
8GB vanaf € 3,41