Milieuvriendelijke usb sticks

01-07-2014
milieuvriendelijk.jpg

Groen is doen zeggen ze weleens, dat veel bedrijven veel energie steken in het verduurzamen van hun beleid is een trend die al jarenlang gaande is. Op elke mogelijke manier proberen bedrijven hun steentje bij te dragen aan het milieu door maatschappelijk verantwoord te ondernemen en, daar waar mogelijk, groene relatiegeschenken in te zetten in plaats van de traditionele artikelen.

Groene usb sticks

Uiteraard geldt dit ook voor USB sticks, daarom hebben wij een USB stick in ons assortiment opgenomen waarvan de behuizing vervaardigd is uit gerecycled papier, de USB stick RecycleDe chip voldoet aan de door de Europese Unie gestelde RoHS norm waardoor u verzekerd bent van het feit dat er geen extreem schadelijke stoffen verwerkt zijn in de USB stick. Ook hebben wij verschillende houten usb sticks in ons assortiment, welke het perfecte verlengstuk vormen van uw groene beleid en promotie. Een houten USB stick past bij een groen bedrijfsimago en natuurlijk bij bedrijven die hout in hun producten verwerken. De opties voor personalisatie op hout zijn lasergraveren, tampondruk en zeefdruk.

USB stick Recycle

De behuizing van deze USB stick Recycle is geheel vervaardigd uit samengeperst, gerecycled papier en heeft een groot bedrukkingsoppervlak, waardoor deze zich uitstekend leent voor een bedrukking van uw logo en/of (milieu)boodschap in eigen huisstijlkleur (PMS). Tevens kunnen wij voor u een data-upload verzorgen van bijvoorbeeld uw (bedrijfs)presentatie of uw (milieu)doelstellingen. Deze gerecyclede papieren USB stick Recycle is op en top een groen relatiegeschenk. Uiteraard is deze USB stick Recycle voorzien van een snelle kwaliteits-chip versie 2.0 die voldoet aan de RoHS (milieu)norm, zoals gesteld door de Europese Unie.

Milieuvriendelijke bedrukking

Milieuvriendelijke usb sticks vragen natuurlijk ook om een milieuvriendelijke productie. Ook Usbstick.nl heeft MVO hoog in het vaandel staan en produceert dan ook alleen haar producten op milieuvriendelijke wijze. Usb sticks kunnen op verschillende manieren worden voorzien van uw logo of tekst. U kunt ervoor kiezen om het logo, geheel in stijl met de USB stick, te laten graveren in het hout of er kan een logo/tekst in kleur bedrukt worden. Usbstick.nl maakt uitsluitend gebruik van A-kwaliteit chips waardoor men langdurig plezier zal beleven aan de USB sticks. Wij bedrukken volgens de maatschappelijk verantwoorde normen, al onze USB sticks bedrukken wij met inkten op waterbasis waardoor het milieu gespaard blijft. 

Uitgelicht

USB stick Wijnkurk USB Sticks Venice USB memory stick Conga
     
2GB vanaf € 3,40
8GB vanaf € 3,66
2GB vanaf € 3,24
8GB vanaf € 3,49
2GB vanaf € 3,40
8GB vanaf € 3,66