Mini USB sticks, klein maar krachtig

30-08-2011
usbmini-4.jpg

De meeste mensen denken vaak in de term "hoe groter, hoe beter". Maar daar vergissen ze zich in, zeker als het op mini USB sticks aankomt; ook al zijn ze klein, ze hebben een capaciteit waar u U tegen zegt! Mini USB sticks zijn ideaal; ze zijn compact, licht in gewicht en hebben ondanks het kleine formaat een grote opslagcapaciteit. U kunt een grote hoeveelheid documenten, foto's en films opslaan en transporteren, zodat u altijd alles bij de hand heeft, thuis of op het werk.

De mini USB sticks zijn ook goed inzetbaar als relatiegeschenk, premium of give away tijdens beuren, evenementen, congressen en open dagen. De mini USB stick Litra bijvoorbeeld is uitgerust met een metalen ring zodat deze makkelijk aan een sleutelbos of lanyard te bevestigen is.

De metalen USB stick is verkrijgbaar in diverse kleuren en eenvoudig te bedrukken met uw logo of reclametekst. Wilt u een persoonlijke boodschap meegeven dan kunt u ze ook laten graveren. Zo krijgt de mini USB stick een luxe uitstraling. Ook de mini USB sticks Shuffle en Twister zijn uiterst geschikt om uw promotieactie onder de aandacht te brengen.

Wilt u iets aparts, ga dan voor een USB stick Midget; deze kleine sticks zijn uitgevoerd in de vorm van een poppetje uit diverse branches. Bij een grote afname kunt u zelfs u eigen poppetje op maat laten maken. Uw reclameboodschap zal goed onthouden en het zal uw naamsbekendheid vergroten, allemaal met dank aan uw unieke ontwerp!

Vanwege het kleine formaat zijn de mini USB sticks ook goed inzetbaar tijdens mailing. Geef uw papieren boodschap extra kracht met een klein maar krachtig geschenk. Succes verzekerd!

Usbstick.nl heeft een gevariƫerde collectie mini USB sticks. Bekijk de verschillende modellen via onze website en bestel ze snel en eenvoudig door het bestelformulier online in te vullen. Wilt u meer informatie, dan kunt u altijd contact opnemen met ons verkoopteam.

Uitgelicht

Houten memorystick Wasknijper Luxe USB memory stick Exclusive Promotie USB Memory stick Sanny
     
2GB vanaf € 3,48
8GB vanaf € 3,74
2GB vanaf € 3,57
8GB vanaf € 3,82
2GB vanaf € 3,24
8GB vanaf € 3,49