Mini is in!

22-01-2013
usbmini-93.jpg

Het is de tijd van de mini’s. De MINI Cooper kennen we allemaal, dat schattige charmante autootje in de prachtigste kleuren die altijd de aandacht weet te trekken waar die ook rijdt of geparkeerd staat. Maar ook mini tompoezen en mini snoepjes racen de winkel uit en zorgen ondanks hun kleine omvang voor dat grote stukje genot. Spelletjes zijn ook overal in minivorm te vinden en gaan graag mee op reis. En alsof dat nog niet genoeg is weten we ook altijd de mini toiletartikelen weer te vinden voor op vakantie of op reis.

Wie is dan ssbstick.nl om deze trend te laten varen? Mini is in! Ook wij hebben keus uit verscheidene krachtige, voordelige mini USB sticks. Charmant, groot geheugen en makkelijk mee te nemen net als al die eerdergenoemde schattige miniversies. Ze zijn beschikbaar in verschillende frisse kleuren en uitermate in als relatiegeschenk. U kunt namelijk ook uw bedrijfslogo er in prachtige kwaliteit op laten drukken.

Voorzie uw relaties nu van deze prachtige mini’s en laat ze altijd voorbereid zijn waar ze ook komen. Bovendien is uw logo dankzij het miniformaat van die grote, dat die sowieso opvalt en dat is dus fijne promotie voor u! Compact en groots van binnen, maar klein van buiten, daarmee kunt u uw relaties verrassen. Zo gaat u mee in de trend en wie weet belandt uw mini op deze manier wel in alle hoeken van Nederland en elders. Een mini, zoals de kleine variant van de populaire Twist, gaat namelijk zo mee in de broekzak en zo verspreidt uw logo zich als een lopend vuurtje!

Uitgelicht

Houten USB stick Boek USB Stick Twist Twist Metallic USB
     
2GB vanaf € 3,40
8GB vanaf € 3,66
2GB vanaf € 3,15
8GB vanaf € 3,41
2GB vanaf € 3,32
8GB vanaf € 3,57