Moederdag

11-03-2014
Moederdag.jpg

Het is alweer bijna zover: op 12 mei is het Moederdag! Ieder jaar blijkt het toch wel moeilijk om een origineel cadeau uit te zoeken. Elk jaar met een bloemetje aankomen is na een tijdje ook geen verrassing meer en als kind wil je je moeder op deze dag toch laten merken hoe speciaal ze voor je is. Daarom raadt usb-stick.nl u aan een usb-stick aan de moeders van Nederland cadeau te geven.

Een usb stick met foto voor de moeders van Nederland

Met dit originele geschenk zijn de moeders vast heel blij, omdat ze nu al hun belangrijke documenten goed kunnen bewaren. Mocht de computer ooit crashen, dan hoeven ze niet bang te zijn dat documenten verloren zijn gegaan. Voor moeders zijn bovendien vaak de herinneringen aan de kinderen heel belangrijk en ook foto’s kunnen natuurlijk goed op te bedrukken usb sticks worden opgeslagen. Misschien is het zelfs leuk om als verrassing alvast wat leuke foto’s uit te zoeken en op de sticks op te slaan. Zo zullen de usb sticks meteen een glimlach op de gezichten van de moeders toveren wanneer zij de sticks in hun computer steken.

USB sticks in alle soorten en maten

Usbstick.nl heeft te bedrukken usb sticks in alle soorten en maten. Natuurlijk kunt u alle usb sticks laten bedrukken met iedere door u gewenste tekst. Verzin dus ook een leuke boodschap voor de moeders! Dit kunt u extra speciaal maken door te kiezen voor de luxe usb-stick, waar u uw bericht niet op laat drukken, maar in kunt laten graveren. Ook kunt u kiezen voor een usb-stick met een dubbele functie. Wij hebben bijvoorbeeld sleutelhangers, zodat de moeders de sticks nooit kwijt zal raken, of een usb stick die aan een pen vastzit, zodat ze alle belangrijke informatie ook nog snel even op kunnen schrijven. Welke usb-stick u ook kiest, met dit originele cadeau maakt u Moederdag een bijzonder feest!

Uitgelicht

USB stick Shirt USB stick Coin Card USB Stick Classic
     
2GB vanaf € 3,48
8GB vanaf € 3,74
2GB vanaf € 4,39
8GB vanaf € 4,65
2GB vanaf € 3,24
8GB vanaf € 3,49