Multifunctionele USB sticks

14-01-2013
usbmultitool-85.jpg

USB sticks zijn altijd en overal handig. Toch kunnen ze naast het opslaan van bestanden nog veel meer bieden. Het is maar net wat u van de USB stick wilt. Zo kan de stick tot pen verwerkt worden met een laserpointer. Deze zijn in het assortiment van Usbstick.nl te vinden. Dit multifunctionele relatiegeschenk is ideaal op de bureaus van uw relaties. Het maakt dat wanneer ze hun pen meenemen ook altijd verzekerd zijn van opslagruimte. Zo zullen er geen problemen meer zijn rondom het vergeten van USB sticks op het werk.

Daarnaast zijn deze pennen ideaal te bedrukken met uw bedrijfslogo net als alle andere USB sticks van Usbstick.nl, zodat elke keer wanneer uw relaties de pen bij de hand nemen nog eens herinnerd worden waarvoor ze het ook alweer allemaal doen. Bovendien wordt uw naam zo zichtbaarder en snel verspreid onder iedereen die gebruik maakt van deze USB pen en u weet, pennen worden gauw eens even uitgeleend!

Zijn uw relaties nu van een heel ander slag, zoals technici, handige Harry’s en klusjesmannen dan kunt u hen vast blij maken met een bedrukte USB stick die ook dienst doet als multitool. Deze stick is omhuld met een geweldig zakmeskit, die waar je ook bent de ultieme oplossing voor onverwachte problemen biedt. En ook vrouwen maakt u blij met de nagelvijl- en schaar die in deze USB multitool schuilen. Wat u ook nodig heeft, Usbstick.nl heeft het passende multifunctionele USB relatiegeschenk voor u en elke doelgroep, die meer betekent dan alleen een opslagapparaat!

Uitgelicht

USB stick Creditcard USB stick Nekkoord USB Sticks Venice
     
2GB vanaf € 3,32
8GB vanaf € 3,61
2GB vanaf € 3,32
8GB vanaf € 3,61
2GB vanaf € 3,07
8GB vanaf € 3,36