Multitool van het moment: de USB stick

10-02-2011
Laserpointer.jpg

De moderne mens wil het liefst op alles voorbereid zijn en dat op een praktische manier. De markt speelt hierop in. Iedere dag komen er nieuwe, multifunctionele artikelen bij. Usbstick.nl houdt u graag op de hoogte van de laatste marktontwikkelingen en trends.

De USB stick: multifunctioneel

Een USB stick is op zichzelf al jarenlang een multifunctionele gadget. Ze worden, zoals iedereen inmiddels weet, gebruikt om belangrijke data op te slaan en om deze te transporteren. Dit laatste hoeft tegenwoordig niet meer enkel tussen twee computers. De USB stick kan ook eenvoudig worden ingeplugd in verschillende radio's, cd-spelers en/of televisies. Met de USB stick kunt u overal (zelfs in de auto) naar uw eigen samengestelde playlists luisteren. De geheugenstick is niet alleen ideaal om uw belangrijke bestanden en favoriete muziek te bewaren, ook uw afbeeldingen en foto's worden veilig bewaard. Bent u net terug van vakantie? Dan kunt u de vakantiefoto's snel en gemakkelijk via de televisie aan uw familie en vrienden laten zien.

Nederland telt veel 'gadget-freaks'. Zij willen graag het nieuwste van het nieuwste hebben. Om die reden wordt er elke dag weer onderzoek gedaan naar de nieuwste ontwikkelingen.. Usbstick.nl volgt het onderzoek op de voet en kan daardoor altijd een constant vernieuwend assortiment aan bieden.

De USB stick pennen kunt u niet alleen gebruiken als USB stick, maar zoals de naam al zegt, ook als schrijfwaar. Hierdoor heeft u niet alleen altijd uw geheugenstick bij de hand, maar ook een functioneel schrijfmiddel. Onze luxueuze USB pen Laserpointer gaat nog een stapje verder. Deze stick is voorzien van een laserpointer: ideaal voor leraren en doktoren als 'aanwijsmiddel'. Een ander populair en multifunctioneel artikel uit onze collectie is de USB stick Multitool: een USB stick in de vorm van een zakmes. Dit model is naast de USB stick ook voorzien van een mes, nagelvijl, nagelschaar, pen en lampje. Zo heeft u altijd de belangrijkste tools direct bij de hand.

Multitools als relatiegeschenk

De USB sticks zijn niet alleen geschikt voor eigen gebruik, maar ook uitstekend in te zetten als relatiegeschenk. Het doel van een relatiegeschenk is uw relaties een blijk van waardering geven of reclame maken voor uw bedrijf. De multifunctionele USB sticks zullen veelvuldig door uw relaties tevoorschijn worden gehaald, waardoor het als perfect promotie artikel zal dienen. Voorzie de geheugensticks van uw logo of persoonlijke boodschap en iedereen zal aan uw bedrijf worden herinnerd. Het bedrukken van de USB sticks wordt in onze eigen, moderne drukkerij gedaan. Hierdoor kunnen wij de bedrukking relatief snel plaatsen, waardoor de levertijden kort blijven.

Uitgelicht

Houten USB stick Twister Houten USB stick Potlood USB Stick Twist
     
2GB vanaf € 3,32
8GB vanaf € 3,61
2GB vanaf € 3,57
8GB vanaf € 3,86
2GB vanaf € 2,99
8GB vanaf € 3,28