Nationale Secretaressedag: 21 april 2011

27-03-2011
clipartsecretary.jpg
Zij zorgt ervoor dat uw agenda wordt bijgehouden, ze verzorgt uw post, ze onderhoudt contacten met mensen binnen en buiten de organisatie en ze organiseert met regelmaat belangrijke bijeenkomsten. Zij kan het onmogelijke binnen uw organisatie realiseren. Zij lost op de loer liggende problemen op nog voor ze bij u terecht komen. Zij is uw secretaresse.

Zet uw secretaresse in het zonnetje

Donderdag 21 april is het weer de Nationale Secretaressedag. De uitgelezen gelegenheid om uw steun en toeverlaat eens in het zonnetje te zetten. Uit uw waardering voor de dagelijks door haar verrichte werkzaamheden en schenk uw secretaresse een met zorg uitgekozen relatiegeschenk. Het aanbod in relatiegeschenken is groot en het is moeilijk om een cadeau te kiezen waar uw medewerkster oprecht blij mee is. Wellicht kiest u voor de bekende weg en valt uw keuze op een grote bos bloemen en een cadeaubon. Een veilige keuze, altijd goed. Bij usbstick.nl zijn wij echter van mening dat het origineler kan!

Een geschenk waar je iets aan hebt

Een secretaresse werkt dagelijks vele uren op een personal computer. Steeds vaker heeft zij een vaste desktop en een laptop. Zo heeft zij te allen tijde beschikking over de benodigde bestanden en kan zij ook tijdens de vergaderingen en zakenbijeenkomsten snel en doeltreffend te werk gaan. Maak het uw secretaresse nog gemakkelijker en schenk haar een origineel relatiegeschenk: de usb stick. Zo kan zij gemakkelijk bestanden tussen verschillende computers uitwisselen en backups maken van belangrijke documenten die niet verloren mogen gaan.

Verdient uw secretaresse goud?

Het is niet gemakkelijk om een model uit te kiezen dat perfect bij uw secretaresse past. Bij usbstick.nl helpen wij u graag bij uw keuze. In ons assortiment vindt u de meest uiteenlopende ontwerpen: van een standaard usb stick tot een luxueuse lederen exemplaar.

Wilt u benadrukken dat u de veelzijdigheid van uw secretaresse zo waardeert? Dan is een multifunctionele usb stick een goede keuze. De multitool geheugenstick leent zich niet alleen als opslag en transport van bestanden, maar beschikt ook een mes, nagelvijl, nagelschaar, lampje en pen. Zo heeft uw secretaresse voortaan alles bij de hand! Een ander geschikt, multifunctioneel model is de usb stick pen laserpointer. Niet alleen heeft uw secretaresse zo alle belangrijke bestanden bij elkaar, ook kan zij aantekeningen maken en dingen toelichten met behulp van de laserpointer.

Kiest u voor een luxueus exemplaar? Neem dan eens een kijkje tussen onze lederen usb sticks. Usb sticks met schitterend afgewerkte, lederen behuizingen en metalen accenten. Allen voorzien van een Samsung of Hyundai kwaliteitschip en leverbaar in een luxe geschenkverpakking.

Ook wanneer u voor een symbolisch gebaar wilt gaan, kunnen wij u helpen. Eer uw secretaresse met een echte medaille. De usb stick Olympic in de vorm van een olympische medaille is vervaardigd uit metaal en leverbaar in de kleur die iedereen zou willen ontvangen: goud. Staat uw secretaresse op de eerste plek?

Uitgelicht

USB stick gloeilamp USB stick Square Card USB stick creditcard met flesopener
     
2GB vanaf € 3,57
8GB vanaf € 3,86
2GB vanaf € 4,23
8GB vanaf € 4,52
2GB vanaf € 3,48
8GB vanaf € 3,78