Nederland staat weer in de rij voor de griepprik. Verzacht de pijn met een USB geheugenstick Spuit

26-11-2013
usb stick spuit.jpg

De letter ‘o’ zit weer in de maand. Dat betekent dat de herfst weer in het land is, dat de blaadjes van de bomen vallen en dat de dagen steeds korter worden. Het betekent natuurlijk ook dat er weer een hoop mensen last gaan krijgen van verkoudheidsverschijnselen, griep en andere aangrenzende kwaaltjes. Sinds jaar en dag krijgen mensen die hier extra gevoelig voor zijn in de herfst een uitnodiging van de huisarts om langs te komen voor een griepprik. Het gaat dan om mensen met chronische aandoeningen en vanzelfsprekend mensen boven een bepaalde leeftijd. Dit zijn risicogroepen die baat hebben bij een beetje extra bescherming in de vorm van een prik. Zo’n griepprik stelt meestal niks voor maar toch zijn sommigen er goed ziek van. Niet gek, want de antistoffen die men inspuit zijn niet voor iedereen meteen te verwerken. Om als bedrijf op ludieke manier in te spelen op de griepspuit en het griepseizoen kunt u uw klanten en relaties een leuke bedrukte USB stick in de vorm van een spuit cadeau doen. Het hebbeding bevat natuurlijk geen echte spuit, maar verbergt een super handige opslaggadget!


Geef u computer een ‘digitale dosis’ met de USB geheugenstick Spuit

Omdat iedereen vrijwel dagelijks in de weer is met zijn of haar computer worden ook bedrukte USB sticks veelvuldig gebruikt. Voor u als bedrijf is het daarom zeer lucratief om relatiegeschenk USB sticks te laten bedrukken met uw logo zodat u voor uw klanten – wanneer ze digitaal bezig zijn – altijd goed zichtbaar bent. In de grieperige herfstmaanden is een USB stick vermomd als spuit een schot in de roos! U laat zien dat u inspeelt op de actualiteit en uw klanten zullen hun eventuele griepje met zo’n mooi cadeau snel vergeten.


Een leuke reclame USB stick voor jarenlang gebruik

Hoewel de reclame USB stick Spuit enorm van toepassing is op het griepseizoen kan hij ook gebruikt worden in de medische sector, bij huisartsen of bij apotheken. Daar kunnen ze een heel jaar door weggegeven worden! Uw klanten zullen de sticks sowieso jarenlang gebruiken. Ze zijn duurzaam en voorzien van de modernste chips. Daarnaast zijn ze extra scherp geprijsd, zoals u van Usbstick.nl gewend bent. Ga dus voor deze handige, originele opslaggadget: een gegarandeerd succesnummer!

Uitgelicht

USB stick Gitaar USB stick Champagnekurk USB sleutel Home
     
2GB vanaf € 3,24
8GB vanaf € 3,53
2GB vanaf € 3,57
8GB vanaf € 3,86
2GB vanaf € 2,98
8GB vanaf € 3,18