Nieuwe milieuvriendelijke USB-sticks in ons assortiment

24-10-2018
Blog-USBstick-milieuvriendelijk.jpg

Moderne bedrijven streven een milieuvriendelijk karakter na door zo veel mogelijk maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Er zijn vele manieren te bedenken om een dergelijk karakter te bereiken, zoals je collega's elektrisch te laten rijden, een paperless company en uitsluitend in te kopen bij MVO-bedrijven.

 

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

Ook Usbstick.nl probeert haar steentje bij te dragen aan een beter milieu. Daarom hebben we ons assortiment USB-sticks met een milieuvriendelijk karakter uitgebreid. ECO-vriendelijke USB-sticks zijn een uitstekend medium om een groene uitstraling namens MVO-bedrijven verder te promoten. Ook het personaliseren van de USB-sticks kunnen wij geheel in stijl met het milieuvriendelijke karakter, namelijk met een lasergravering. Met onze drukinkten op waterbasis is het ook mogelijk de USB-sticks te bedrukken. Wij raden echter een lasergravering aan, dat past tenslotte goed bij het thema. Bedrijven moeten blijven vernieuwen en met de tijd meegaan, dit geldt natuurlijk ook voor Usbstick.nl. Om die reden hebben we een aantal nieuwe USB-sticks aan ons assortiment toegevoegd, helemaal in teken van milieuvriendelijkheid.

 

Wij zijn trots op onze nieuwe uitvoeringen die wij mogen verwelkomen op onze website. Het gaat om de onderstaande sticks:

 

Bamboe USB-stick Twist

De meest verkochte USB-stick uit ons assortiment is de Twist-uitvoering, waarbij je de metalen clip over de behuizing van de USB-connector kunt draaien. Op basis hiervan is er een bamboe variant ontwikkeld, eveneens met een clip - maar deze keer van bamboe. Deze USB-stick is een uitstekende keuze voor bedrijven die een milieuvriendelijke boodschap over willen brengen. Bedenk namelijk dat je data kunt overdragen op de ontvangers door gebruik te maken van de capaciteit. Nog een leuk weetje; bamboe groeit bijna 2 meter per dag. Ben je op zoek naar meer informatie? Bekijk de bamboe USB-stick Twist hier!

 

USB stick-Twist Recycle

Ook deze USB-stick is gebaseerd op de populaire Twist-variant. Er is echter een wezenlijk verschil; de recycle Twist is geproduceerd uit geperst recyclepapier. Ben je dus op zoek naar een USB-stick met een recycle achtergrond omdat het past bij je organisatie, dan is deze uitvoering precies wat je zoekt! De recycle Twist leent zich overigens ook uitstekend om te drukken in eigen PMS-kleuren. Wil je meer weten? Bekijk de Recycle Twist USB-sticks!

 

USB-stick Venice Recycle

De Venice Recycle is de opvolger van een klassieke USB-stick, eveneens een voormalige topper uit ons assortiment. Het model heeft een strakke vormgeving en heeft enkele zilverkleurige accenten waardoor de stick een moderne uitstraling krijgt. De behuizing is eveneens geproduceerd uit geperst papier. Heel fraai en écht milieuvriendelijk! Heb je interesse in deze fraaie stick? Bekijk de USB-stick Venice Recycle hier.

 

 

Gerelateerde categorieën

Uitgelicht

Houten USB stick Boek Houten USB stick Twister Full colour USB stick Doming
     
2GB vanaf € 2,65
8GB vanaf € 2,69
2GB vanaf € 2,98
8GB vanaf € 3,01
2GB vanaf € 4,30
8GB vanaf € 4,29