Nooit meer achter het net vissen

10-02-2013
aasusb-112.jpg

Het is zondagochtend en u bent er speciaal vroeg voor opgestaan: vandaag gaat u samen met uw vrienden vissen. U pakt uw hengel en uw aas en gaat op pad. Aangekomen bij de afgesproken plek blijkt dat sommige van uw vrienden niet alleen hun hengel hebben meegenomen, maar ook nog echte visnetten. Zo kan er extra veel gevangen worden en kunnen er ook grotere exemplaren uit het water worden gehaald. U zet uw stoeltje neer aan de waterkant naast uw vrienden en gooit uw hengel voor de eerste keer uit. Helemaal klaar voor een grote vangst! Helaas blijkt dat aan het einde van de dag helemaal niet gelukt te zijn. U heeft het heel gezellig gehad en met uw vrienden veel gegeten, gedronken en lol gemaakt, maar veel vissen heeft u niet gevangen. Die blijken namelijk vooral bij uw vrienden in de netten te zijn blijven hangen, zodat er voor u niet veel overbleef.

Vis vanaf nu nooit meer achter het net! USB-stick.nl heeft voor de echte visliefhebbers nu de ideale oplossing: een USB-stick in de vorm van kunstaas. Op uw werk of voor uw privéadministratie raakt u nooit meer belangrijke documenten kwijt, door ze op deze stick op te slaan. Zo weet u zeker dat u alle belangrijke informatie altijd terug zult kunnen vinden. De vissen zijn in overleg in verschillende kleuren leverbaar en hebben een grappig staartje van zacht nephaar. Uit hun mond komt ook een ring waarmee u de USB-stick gemakkelijk aan uw sleutelbos kunt hangen. Dan heeft u al uw belangrijke documenten altijd bij de hand.

Op een zijde van de vis kunt u uw logo of elke gewenste tekst laten drukken. Dit maakt de USB-stick van kunstaas volledig geschikt om weg te geven als usb premium aan nieuwe zakenrelaties, aan uw al bestaande relaties of aan uw visvrienden. Voor alle vissers onder ons is het natuurlijk extra leuk om anderen te laten zien dat vissen hun hobby is, door de USB-stick overal mee naartoe te nemen. Iedereen die hem ziet, zal de gebruiker vragen naar dit grappige kunstaas, zodat deze gebruiker uitgebreid kan vertellen over zijn hobby. Bestel dus snel deze leuke USB-stick op www.usbstick.nl, zodat uw relaties, uw medewerkers en natuurlijk u zelf nooit meer achter het net hoeven te vissen.

Uitgelicht

Houten USB stick Potlood Multitool geheugenstick USB Stick Twist
     
2GB vanaf € 3,73
8GB vanaf € 3,99
2GB vanaf € 3,65
8GB vanaf € 3,90
2GB vanaf € 3,15
8GB vanaf € 3,41